goedkope jeans

Winter 2013 – 2014

De trends van de winter 2013 – 2014

Jeans zijn altijd aan verandering onderhevig. Trends veranderen voortdurend. Maar juist het dynamische maakt het ook leuk. Wat qua jeans helemaal in is in de winter van 2013 – 2014 zijn de skinny jeans. Deze zullen ook in het gehele jaar 2014 een belangrijke rol spelen. Ook de klassieke jeans met de rechte pijpen zal dit seizoen centraal staan. Maar ook andere modellen van de spijkerbroeken spelen een belangrijke rol, zowel voor mannen als voor vrouwen. Zoals bij elke trend het geval is, is het vooral belangrijk dat een jeans een goede pasvorm heeft. De in de winter van 2013 – 2014 kunnen er zowel jeans met een hoge als een lage taille gedragen worden. Donkere kleuren, maar ook de echte bekende blauwe kleur van de jeans is volledig conform de trends van 2013 – 2014.

Wat kun je wel dragen in dit seizoen?

Natuurlijk zijn er jeans die je in dit seizoen zeker moet dragen. Een model dat je bijvoorbeeld kunt dragen is een jeans met toelopende pasvorm, een laag kruis en grote voor- en achterzakken. Een ander model van een spijkerbroek die je kunt dragen is een model met hoekige A-vormgeving en naden. Deze wordt ook nog eens geaccentueerd door een naad aan de binnenkant van de broekspijp. Daarnaast is er ook model dat een smalle pijp heeft, ruim is aan de bovenkant en grote voor- en achterzakken heeft. Dit zijn modellen van de jeans die je in dit seizoen zonder problemen kunt dragen. Hoog tijd dus om een nieuwe jeans aan te gaan schaffen.

Wat kun je niet dragen in dit seizoen?

Sommige jeans kun je maar beter niet meer dragen in het seizoen van de winter 2013- 2014. De gekleurde spijkerbroek verdwijnt bijvoorbeeld steeds meer van het straatbeeld. Hier kun je dan beter ook geen exemplaar meer van aanschaffen. Ook basic en zwarte jeans zullen steeds meer naar de achtergrond verdrongen worden en worden vervangen door de echte blue jeans. Ook zullen stretchmodellen meer de boventoon gaan voeren, evenals modellen met een korte broekspijp. Ook de talloze effecten die er werden gecreëerd op de jeans zullen steeds meer gaan verdwijnen. Het zal in dit seizoen namelijk voornamelijk draaien om de pure jeans zoals deze gemaakt worden. Dus niet meer zoveel was effecten zoals voorheen het geval was. Neem daarom je kledingkast eens door en neem een kijkje in de collectie van de winter 2013 – 2014.