goedkope jeans

Najaar 2014

Het is jammer genoeg afgelopen met het zomerse weer. We zullen ons weer warmer moeten gaan kleden. Op zich is dit ook weer een verrassing, want wat is er nieuw voor de herfst en de winter?

Jeans

Een ding is zeker, deze herfst zal bekend worden door de smalle pijpen. Alles moet strak, ook de nieuwe jeans. Voeg daar super mooie hoge laarzen aan toe en je kunt gerust de straat op. Trendy all over. Een andere topper zijn de jeans met aan de zijkanten franjes, bij voorkeur zwart maar ieder zal daar een eigen vorm aan willen geven. Ook die jeans zijn deze herfst een modetopper. Met name wanneer je er witte sneakers onder draagt. De contrasten zijn helder. Het zal en mag allemaal iets meer casual zijn, terwijl tegelijkertijd aan de accenten aandacht wordt besteed.

Strakke broeken

De broeken voor deze herfst zijn strak. Smalle pijpen zorgen er voor dat de vorm van jouw benen goed tot zijn recht komt. Vera Moda biedt de Wonder Skinny Jegging, een van imitatieleer gemaakte jeans die tegelijkertijd legging is. Een andere mooie keuze is de Diesel Skinny Jean Grupee, die naast een perfecte pasvorm ook een fade look en een subtiel damaged look biedt.
Er is voor ieder keuze genoeg. Desigual heeft besloten de skinny jeans verder op te leuken met de van hen zo bekende motieven op de zijkanten. In plaats van franjes komen zij met een stikselversiering en bieden ze de mogelijkheid om bretels op de jeans te bevestigen.

Look

Waar alles draait om de look geldt dat ook de jeans voor de man er toe doet. Neem de Antony Morato Jimmie slim fit jeans jeans waarmee de moderne man gezien kan worden. Of de Nudie Tube tom slim fit jeans. Zo past het stel goed bij elkaar. In skinny jeans, witte sneakers en de mooie te ruime blouses. Geheel naar smaak verder in te vullen. Met of zonder bretels of pet. Met of zonder stiksels of franjes. Het wordt weer een zeer interessante herfst met een uiterst gevarieerd straatbeeld. Want de nieuwe herfst – en winterjassen stralen door de warme kleuren, die door elkaar heen gebruikt worden. Overigens mogen ook zachte grijs tinten. Dat geldt voor de jeans, de blouses en de jassen. Zo kun je ook leuk combineren met een skinny jean, grijs shirt, bretels, witte sneakers en een bonte jas. Een super combinatie.