goedkope jeans

Trends

Jeans trends

Jeans zijn in de basis tijdloos. Het zijn populaire sterke spijkerbroeken, die mannen en vrouwen zowel casual als formeel dragen. Er zijn veel soorten alledaagse en hoogwaardige denimbroeken. De broeken zijn gemaakt van denim stof in diverse kleurwassingen en trends met of zonder print. Er zijn seizoensjeans en merkjeans in klassieke en eigentijdse modellen. Elke tijd kent zijn eigen trends in de uitvoering van de spijkerbroek.

Hoe ontstond de jeans

De jeans ontstond in Amerika in de negentiende eeuw. De broek werd eerst gedragen door goudzoekers. Levi Strauss kwam op het idee om speciale denimkatoen te gaan gebruiken voor een sterke broek voor goudzoekers. Hij had op dat moment al broeken van zeil gemaakt, maar de stof was op. Een zekere meneer Davis bedacht de klinknagels om de broekzakken te versterken. Samen vroegen ze er patent op. Deze broek bleek zo’n succes dat de broek wereldwijd populair is geworden en dat bijna iedereen wel een paar spijkerbroeken in zijn of haar kledingcollectie heeft.

De trend van het seizoen

Door de jaren heen is de denimbroek op allerlei manieren gemoderniseerd en functioneel gemaakt voor diverse gelegenheden. De denimbroeken worden door bekende merken als G-Star of Lee steeds weer opnieuw uitgevonden. Ook nieuwere merken zoals Only timmeren aan de weg met jeansmodellen. Er zijn werkbroeken, nette broeken, vrijetijds broeken en trendy broeken van denim. Bijna elke modecouturier heeft zijn energie en tijd gewijd aan het herontdekken van de spijkerbroek. Niet alleen broeken maar unieke rokken, jurken en modieuze jasjes en accessoires zoals tasjes van spijkergoed, zien regelmatig het daglicht in een nieuwe trend van het seizoen.

De jeanstrend van nu

Er zijn actueel diverse trends in de jeansmode te onderscheiden. Zo heb je de skinny jeans die het goed doen, maar ook de legging denim, de blue spijkerbroeken, de heupjeans en de hergebruikte jeanssoorten. Er zijn denimbroeken met nepscheuren, kreukels en zakken. Strakke en wijde, hoge en lage spijkerbroeken. Op deze webpagina passeren verschillende jeanstrends de revue. Kijk of deze trendy spijkerbroek voor jou een hot item is. Hieronder staan de jeanstrends per subcategorie. Wanneer de jeanstrend van nu je bevalt, kun je deze hier direct online in jouw maat en favoriete kleur bestellen.

[AllInThisCat]