goedkope jeans

Meest verkochte

De meest verkochte jeans

In de kledingwereld zijn er twee producten te vinden die boven alles uitstijgen wat betreft succes en gebruik. Dat zijn de jeans en het T-shirt. Zijn er überhaupt nog mensen die geen jeans of geen T-shirt hebben?

Vanaf het moment dat Levi Strauss de eerste spijkerbroek in elkaar zette, begon een ongekende successtory. Een veelvoud aan jeansmerken heeft inmiddels de markt veroverd en er komen er nog steeds bij. Van heel goedkoop tot superduur. Van spijkerbroek tot een echte design jeans. Het is allemaal mogelijk.

Maar wie verkoopt nu het best? Welke is de meest verkochte jeans aller tijden? De eerste reactie is natuurlijk dat dat de Levis 501 moet zijn. Alleen al vanwege het feit dat dit type jeans bijna 100 jaar lang gemaakt werd. Feit is echter dat zelfs onderzoek naar de meest verkochte jeans geen directe resultaten oplevert. Mede omdat de merken hun eigen toppers aanprijzen.

Best verkocht spijkerbroek

Ieder merk prijst uiteraard een van de eigen modellen aan als best verkochte jeans. Feit is dat een van de best verkochte jeans in Nederland de CrossHatch Toolbox is. Want deze jeans wordt als werkbroek in allerlei variaties aangeboden en gekocht. Uiteraard kun je ze ook voor normaal dagelijks gebruik aanschaffen.

Omdat je op deze manier niet verder komt, is het waarschijnlijk het best om de vraag anders te stellen.

Meest verkocht jeans online?

Wat is de meest verkochte jeans online? Nu wordt het wat makkelijker om de vraag te beantwoorden. Weer geldt dat algemeen wordt aangenomen dat de Levis de best en meest verkochte aller tijden zijn.

Maar, en dat is toch wel opvallend, puur online zou de Pepe jeans de meest verkochte zijn. Dat, zo wordt gesteld, heeft te maken met het grote aanbod, met name voor de kids en jongeren.

Lekker belangrijk

Heel wat mensen zullen nu denken “lekker belangrijk”, want vaak is het zo dat je of een keuze maakt wat betreft de prijs of zo tevreden bent over een bepaald merk dat je dat eigenlijk best lang trouw blijft. Moet dan de conclusie zijn dat de meest verkochte die is die je als persoon het liefst draagt?