goedkope jeans

Taille

De juiste spijkerbroek vinden

Wanneer je een spijkerbroek gaat kopen, dan is het altijd prettig om te weten welke taille je hebt. Je kunt dan gemakkelijker de juiste spijkerbroek vinden. De taille is het gedeelte van het bovenlichaam, net boven de heupen. Het is ook wel een oude maat. Tegenwoordig wordt het ook vaak een breedtemaat genoemd namelijk. Om precies te zijn is een taille 4,325 centimeter. Welke modellen zijn er eigenlijk allemaal die je onder andere op, of onder de heupen kunt dragen?

High rise

De High rise spijkerbroek is een spijkerbroek die hoog op de heupen valt. Hij valt dus helemaal over je heupen heen. Uiteraard is deze spijkerbroek in verschillende soorten en modellen verkrijgbaar. Het voordeel van deze spijkerbroek, is dat buikjes en vetrollen eigenlijk niet meer te zien zijn en als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het is dan ook een enorm populair model van de spijkerbroek. Wanneer je last hebt van een buikje, is deze broek dan ook zeker een echte aanrader.

Low rise

Een Low rise model spijkerbroek is een sexy fit die vooral aan de achterkant hoger aansluit. Juist omdat deze spijkerbroek een lage fit heeft, komt je achterkant mooi naar voren. Wanneer je deze graag wilt accentueren, dan is dit model van de spijkerbroek een echte aanrader voor je. Je kunt daarmee je rondingen extra onder de aandacht brengen. Uiteraard is dit voor zowel mannen als vrouwen mogelijk.

Regular rise

Het Regular rise model van de spijkerbroek is een model met rechte pijpen en valt op een normale manier om je heupen heen. Het is een model dat veel door mannen wordt gedragen. Maar ook vrouwen kunnen uitstekend uit de voeten met een Regular rise model. Uiteraard is dit model ook verkrijgbaar in verschillende merken, kleuren en wassingen. Er zit vast een merk of model bij dat jou erg goed past en staat!