goedkope jeans

Superdry

Superdry jeans

De jeans van Superdry is van Britse origine, dat inmiddels wereldwijd populair is geworden. Het modelabel trekt volop de aandacht door de unieke en trendy designs met Japanse invloeden. De spijkerbroeken hebben een casual en urban uitstraling met diverse toegepaste vintage prints, teksten en felle kleuren. De jeansbroeken van Superdry zijn met zorg vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige stoffen, die voor een comfortabel draaggemak zorgen. De Superdry jeans zouden een mooie aanvulling voor je garderobe zijn in combinatie met passende outfit voor een stralende verschijning in het uitgaansleven of op het werk.

De geschiedenis van Superdry

De geschiedenis van Superdry begint in de Engelse stad Cheltenham, waar Julian Dunkerton in 1985 het kledingmerk Cult Clothing opzette. Zijn zakenpartner en modeontwerper James Holder kreeg leuke inspiraties van een reis naar Tokio in 2003 en dit leidde tot de creatie van het modemerk Superdry. Het merk combineert ontwerpinvloeden uit de Japanse graphics en vintage Americana met de waarden van Brits kleermakerswerk. Het resultaat is een originele stadse kledinglijn met een geweldige huisstijlcampagne en nieuwe details. De Japanse schrifttekens boven de merknaam spreek je uit als ‘Kyokudo kanso shinasai’, dat ‘droog het alstublieft extreem’ betekent. Doordat het merk zich zo authentiek onderscheidt van andere modelabels, heeft het een exclusieve aantrekkingskracht. Internationale beroemdheden behoren tot zijn volgelingen, zoals de voetballer David Beckham, de actrices Kate Winslet en Dannii Minogue. Een snelle ontwikkeling via eigen winkels, franchising en online verkoop steeg de ster van Superdry nog sneller. De kledingcollectie van dit modelabel kun je inmiddels in meer dan veertig landen kopen. In 2010 werd het merk succesvol naar de Londense beurs gebracht.

Drie bekendste type van Superdry jeans

New Officer, Copper Fill Boyfriend en Dean zijn drie bekendste typen van dit modelabel. De New Officer is een klassieke blauwe slim fit herenjeansbroek met vijf zakken. Deze jeans heeft gestikte Superdry emblemen op de zakken, een label met reliëflogo op de tailleband en een gulp met knoopsluiting. De Copper Fill Boyfriend is een blauwe loose fit spijkerbroek met vijf zakken. Deze denim heeft een reliëflogo op de tailleband, een gulp met knoopsluiting en gestikte Superdry emblemen op de zakken. De Dean is een klassieke rechte blauwe denim met een verstelbaar riempje aan de achterkant, een gulp met knoopsluiting, vijf zakken en een leren label met reliëflogo.