goedkope jeans

Replay

Replay jeans

Deze jeans kenmerken zich door zijn opvallende, trendy, vernieuwende en sportieve design van Italiaanse origine. De onvervangbare vintage stijl van deze populaire jeans toont een casual en urban look aan met stijlvol toegepaste patronen, decoratie en logo. De broeken van deze wereldbekende modelabel zijn gemaakt van originele hoogwaardige kwaliteit stoffen, die op elk moment van de dag voor een aangenaam draagcomfort zorgen. Het zijn jeans, waar je dagelijks van kunt genieten. Ze zouden niet in de garderobe van de onvervalste modeliefhebber mogen ontbreken om ze op het werk of in het uitgaansleven te kunnen dragen en jezelf te mogen zijn.

De geschiedenis van Replay

Dit wereldbekende merk heeft zijn huidige naam te danken aan een voorval tijdens de wereldkampioenschappen voetbal van 1978 in Argentinië. Tijdens een televisie-uitzending zag en hoorde de Italiaanse oprichter Claudio Buziol de toeschouwers vele malen het woord “re-play” uitroepen. In hetzelfde jaar werd dit woord als merknaam geregistreerd. Hij begon shirts te ontwerpen, die het goed deden. In 1989 breidde Claudio Buziol zijn collectie met jeans uit. Hij had toen een unieke manier gevonden om de jeansbroeken ouder en verkreukt te laten lijken. Deze methode wordt “agen” genoemd. Sinds 1981 heeft dit modelabel zich ontwikkeld door de beste spullen uit het verleden naar het heden om te zetten, voorzien van een hippe twist. Vanaf 1987 opende het merk ook winkels in het buitenland, die binnen korte tijd hoge opbrengsten hebben behaald. Tegenwoordig wordt het label vanuit het Italiaanse stadje Asolo uitgevoerd en is wereldwijd een van de bekendste merken geworden. Naast het ontwerpen en produceren van dames- en kindermode, maakt het modemerk ook tijdloze en trendy herenkleding. Het merk kent alleen een geschiedenis, waarin de omzet steeds maar blijft stijgen.

Drie bekendste type Replay

We Are Replay, Replay & Sons (opgericht in 1991 voor kinderen) en E-Play zijn de drie bekendste typen van dit modelabel. Ze zijn voornamelijk erg populair onder de jongeren. E-Play is een modelijn met hoofdzakelijk luxueuze artikelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale ontwerpen en materialen. Bij deze modelijnen draait het om details, bijvoorbeeld van verstelbare taillebandjes aan de achterkant voor een volmaakte pasvorm tot geweldige voeringen gebaseerd op het bekende streepjesdessin.