goedkope jeans

PME Legend

PME Legend jeans

Dit modemerk is van Nederlandse origine, dat voorheen Pall Mall heette. Het merk produceert stoere, casual, urban, comfortabele en eigentijdse kleding. Het modelabel is op de vrachtluchtvaart geïnspireerd, waarbij de piloten gemakkelijk zittende kleding van hoogwaardige kwaliteit materialen erg belangrijk vinden. Ze hebben tijdens hun vliegroutes en avonturen vaak met zware en extreme omstandigheden te maken. Een PME Legend man is een pionier-vlieger, sterk en treedt de uitdagingen tegemoet. De legendarische leren pilotenjassen zijn al jaren de trots van dit herenmerk. Dit label richt zich op de eigentijdse man met een eigen identiteit. Deze jeans zou onmisbaar zijn voor een geslaagd avondje uit.

De geschiedenis van PME Legend

PME staat voor Pall Mall Exports en is opgericht door de Nederlandse modeketen Just Brands. Het modemerk staat symbool voor de avontuurlijke man, in het bijzonder de piloot die continu de inspiratie van de ontwerpers vormt. De stoere jeans en cargo outfit zetten de toon bij PME Legend. Het modelabel is tot een internationaal succes uitgegroeid, zowel online als in fysieke winkels. Het merk staat in de top drie van casual kleding en jeans in de Benelux. De PME collectie onderscheidt zich in een perfecte pasvorm en maatbereik tot maat XXXL. In de legenden van het begin van de eerste vliegtuigen werd de jeans al snel een bepalend kledingstuk. Het ruwe, stoere en robuuste materiaal was perfect geschikt voor de veeleisende levensstijl van de avontuurlijke piloten. Tegenwoordig blijft de collectie van PME jeans trouw aan de oorsprong van zijn denim’s.

Drie bekendste type PME Legend

PME Aviator, PME Bare Metal en PME Commander zijn de drie bekendste type jeans van dit modelabel. De PME Aviator is erg populair geworden door een geweldige reclame (The new PME jeans Aviator has landed?) op alle Nederlandse tv-zenders. Het modemerk brengt de Aviator iedere keer in een andere wassing met ruwe materialen uit. De PME Bare Metal is een jeans met een rechte pasvorm en is verkrijgbaar in twee wassingen, de Dark Shadow Wash en de Atlantic Ocean Wash. Het is gemaakt van de beste kwaliteit denim met grote steken en zware lederen labels. Opvallende details zijn de gekromde achterzakken en broekspijpen. Deze jeans krijgt hierdoor een stoere look. De PME Commander is de nieuwste jeans van PME en is verkrijgbaar vanaf maart 2014 in drie soorten wassingen, een donkere afgewassen wassing, een tussenkleur met een groenachtige gloed en een lichte gebleekte wassing.