goedkope jeans

Pepe

Pepe Jeans

Dit mooie merk is bekend geworden door de heldere blauwe kleuren, zachte comfortabele stoffen en bijzondere wassingen. Een spijkerbroek van het merk Pepe heeft altijd een goede pasvorm, is trendy en bovendien voorzien van een passend prijsje. Broeken van dit merk zijn dan ook heel geliefd en worden veel en graag gedragen. Jeans van Pepe zijn te koop voor heren, dames en kinderen. Van klassiek donkerblauw met een hoge taille tot lichtblauw met schuurplekken en een lage taille. Er is niet alleen keuze in de taillehoogte, maar ook de wijdte- en lengtemaat kan naar keuze worden uitgezocht. Pepe Jeans wordt voor zowel dames als heren geproduceerd tot en met lengtemaat 36. Dit betekent in de praktijk dat mensen met een smalle taille en lange benen bij Pepe eenvoudig een mooie passende spijkerbroek kunnen vinden.

De geschiedenis van Pepe Jeans

Het was in het jaar 1973 dat gebroeders Shah begonnen met het ontwerpen en produceren van originele spijkerbroeken met het Pepe London Logo. De verkoop ging echter zo goed dat ze zichzelf in het jaar 1980 marktleider in eigen land mochten noemen. Al snel werd het merk Pepe Jeans gelanceerd in Amerika en Europa. Op dit moment is Pepe Jeans een vooraanstaand spijkerbroekenmerk dat in meer dan 60 landen te koop is. Dit mooie merk doet echter nog meer dan het produceren van Jeans en ondersteunt diverse landen met behulp van projecten. Financiële ondersteuning, onderwijs en materialen zorgen ervoor dat plaatselijke bevolkingsgroepen gemakkelijker het hoofd boven water kan houden. Projecten van Pepe zijn onder andere te vinden in India, Senegal en Kenia.

Drie bekendste type Pepe Jeans

Pepe Jeans New Brooke

Deze prachtige aansluitende jeans is verkrijgbaar in diverse heldere blauwe wassingen. Van heel licht zomers blauw tot diep Hollands blauw. Deze jeans heeft een iets verlaagde taille en een opvallend klein ritsje in de rechter broekzak aan de voorzijde. De achterzakken zijn iets kleiner dan gemiddeld en op normale hoogte aangebracht. Deze mooie spijkerbroek is gemaakt van 98% katoen en 2 % elastan.

Pepe Jeans Venus

Deze bijzondere jeans met rechte pijpen is verkrijgbaar in diverse tinten. Van blauwgrijze wassingen tot helderblauwe kleuren. Deze spijkerbroek heeft een opvallend brede en verlaagde tailleband. De dubbele knopen aan de voorzijde trekken de aandacht, evenals de dubbele achterzakken die over elkaar zijn aangebracht. Opvallende stiksels en brede riemlussen maken dit model extra bijzonder. Deze broek is gemaakt van 92% katoen, 6% polyester en 2% elastan.

Pepe Jeans Pixie

Deze comfortabele jeans zit bijna net zo strak als een legging en is verkrijgbaar in lichte pastelkleurige wassingen. Deze jeans in five-pocketmodel heeft aan de voorzijde een klein zakje met het geborduurde Pepe logo. Deze broek is gemaakt van 92% katoen, 6% polyester en 2% elastan.

[AllInThisCat]