goedkope jeans

One Teaspoon

One Teaspoon jeans

Als vrouw wil je er natuurlijk voortdurend stoer en sexy uitzien. Wanneer dit op een originele wijze gebeurd, dan is dit natuurlijk een prachtig iets. Daarom kun je prima kiezen voor een merk als One Teaspoon. Dit is een merk dat zich speciaal richt op vrouwen. De kleding en jeans die je kunt kopen bij dit merk is vooral erg origineel vanwege de hoeveelheid details die er in verwerkt zijn. Dat maakt het zeer de moeite waard om deze kleding aan te schaffen. Trendy en stoer zijn absoluut begrippen die helemaal passen bij dit merk. Zeker in de zomerperiode kun je met de jeans van dit merk uitstekend uit de voeten en zullen mannen graag in jouw aanwezigheid zijn.

De geschiedenis van One Teaspoon

One Teaspoon is een onderscheidend merk op het gebied van kleding. Zeker wanneer het gaat om jeans. Stoer, trendy, hip en sexy zijn begrippen die heel kenmerkend zijn voor dit merk kleding. Het merk komt uit Australië en heeft vooral een belangrijke connectie met de surfers in dat land. De stoere stijl die in deze jeans is terug te vinden, wordt ook uitstekend gecombineerd met vrouwelijke details. Het is dan ook een merk dat met plezier gedragen wordt door veel vrouwen. Wanneer je graag grensverleggende kleding draagt die tegelijkertijd een stukje rebels is, dan zijn de jeans van dit merk zeker aan te raden. Het is de perfecte mix van vrouwelijkheid en stoerheid. Een absolute aanwinst dus om deze jeans deel uit te laten maken van je kledingassortiment. Een aankoop waar je vast en zeker geen spijt van gaat krijgen.

Drie bekendste type One Teaspoon

De lover runaway jeans is een prachtige jeans van dit merk. Het brengt de jaren ’90 van de vorige eeuw weer helemaal tot leven. Het is een skinny jeans die voorzien is van 5 zakken. De broek is voorzien van een hoge taille en is netjes afgewerkt. Maar ook de Pure Awesome Baggy Jeans is een populaire jeans. Deze broek heeft vooral een sexy uitstraling en dat komt vooral door de gaten die er in de broek zijn aangebracht. De verscheurde gaten maken het tot een stoere en trendy exemplaar welke je uitstekend kunt combineren met een luchtig en kleurrijk t-shirt. Geef je de voorkeur aan een tuinbroek model? Dit kan uitstekend met de populaire Cobain Awesome Leather Denim Dungaree. Een schitterende jeans!