goedkope jeans

McGregor

McGregor jeans

Dit merk verkoopt het product jeans voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Het bedrijf heeft diverse soorten jeans in het assortiment. Dit zijn onder andere exclusieve jeans, maar ook skinny jeans komen ruim aan bod bij dit merk. De jeans zijn in diverse fits en wassingen verkrijgbaar. Stoer, luxe en eigentijds zijn enkele kenmerken die terugkeren bij de jeans van dit merk. Veel denim spijkerbroeken zijn als het ware doordrenkt met de stad New York. Een verwassen look en vintage details kenmerken de jeans van dit merk. Nonchalant, maar toch een luxe uitstraling zijn typisch voor dit merk. Daarmee weet McGregor jeans aan te bieden aan een veelzijdige doelgroep. En daarmee doet zij haar merk zeker recht aan.

De geschiedenis van McGregor

Het is een toonaangevend merk wanneer het gaat om mannen- en vrouwenmode. Het bedrijf is opgericht in 1993 en inmiddels werken er meer dan 1.200 medewerkers in de winkels van dit bedrijf. De wortels van het bedrijf liggen in Schotland. De mode van dit merk wordt al jarenlang geïnspireerd door sport en de “Anglo-Amerikaanse college-achtige” cultuur. Zowel zakelijke kleding als vrijetijdskleding behoren tot het assortiment. Dit is onder andere terug te vinden in de jeans die er verkocht worden. Door de jaren heeft het bedrijf zich sterk weten te ontwikkelen. Mannen-, vrouwen- en kinderkleding behoren onder andere tot het assortiment. Ook op sportief vlak heeft het merk zich weten te ontwikkelen. Zo wordt er onder andere hockey kleding verkocht van dit merk.

Drie bekendste type McGregor

Het bedrijf heeft verschillende type merken op de markt gebracht. De drie bekendste merken zijn Gaastra, ETP en Adam. Gaastra houdt zich vooral bezig met de productie van kleding die gedragen wordt tijdens het zeilen. Kleding, accessoires en schoenen behoren onder andere tot het assortiment van Gaastra. ETP is vooral gericht op het dragen van zakelijke kleding. Voor diverse grote bedrijven verzorgt dit merk de bedrijfskleding. Denk dan bijvoorbeeld aan grote banken en winkelketens. Adam richt zich vooral op sportieve kleding en vrijetijdskleding. Dat kan kleding zijn met een zakelijke uitstraling zijn, maar ook kleding met een recreatieve uitstraling. McGregor is dus van alle markten thuis en er is kleding verkrijgbaar voor elke doelgroep.