goedkope jeans

LTB

LTB Jeans

‘Jong’ en ‘hip’ zijn kernwoorden voor het modemerk LTB. LTB staat voor ‘Little Big’ en het merk wordt geproduceerd door Turkish Textiles, die eveneens verantwoordelijk is voor andere merken. Het merk draagt dames-, heren- en kinderkleding, de laatste nog niet in Nederland, die allemaal een complete en fashionable garderobe bieden. Het merk is wereldwijd bekend en vind zijn herkomst in Turkije. De herenlijn jeans onderscheid zich in versies met knopen of met ritssluiting, terwijl de dameslijn in types wordt opgedeeld.

De geschiedenis van LTB Jeans

In 1994 is het merk opgericht in Turkije, waar het hoofdkantoor nog steeds te vinden is. De ontwerpen van het merk zijn origineel, up-to-date en van goede kwaliteit. Het merk is een wereldwijde trend door in te spelen op de nieuwste ontwikkeling op het gebied van mode. De perfecte pasvorm van de jeans zorgen ervoor dat het beste punten van de drager worden benadrukt. De wassing, de pasvorm en het materiaal zorgen hiervoor. LTB luistert naar wat de consument wil en speelt hier op in. Niet voor niets is het merk aan bekendheid gegroeid.

Drie bekendste types LTB Jeans

Eén van de meest populaire modellen van het merk is de LTB Skinny. Nog steeds bepalen de skinny jeans het modebeeld en LTB speelt hier op originele manier op in door verschillende wassingen en combinaties van materialen toe te passen. De skinny broeken worden uitgebracht in verschillende kleuren en zijn eveneens verkrijgbaar in ‘damaged’ versie. Naast de skinny heeft LTB ook super-skinny jeans in het assortiment, zodat er voor elk wat wils is in de skinny-lijn. De broeken zijn comfortabel door toepassing van stretch-technologie. Een jeans met rechte pijpen, zoals de LTB straight, kan niet in de garderobe ontbreken. Een rechte pijp is tijdloos en kan op verschillende manieren worden gedragen, zowel casual als gekleed. LTB heeft verschillende kleurstellingen straight jeans in het assortiment. Bootcut jeans mogen niet ontbreken in het assortiment van LTB en dat doet het ook niet. Verschillende wassingen en kleurstellingen zorgen dat er een bootcut jeans is die iedereen past. Ook dit type jeans kan het gehele jaar door en op verschillende manieren gedragen worden.