goedkope jeans

Levis 751

Levis 751

De Levis 751 is de opvolger van de Levis 752 regular fit jeans. Het model is echter niet gewijzigd, enkel het modelnummer. Daardoor wordt in geheel Europa hetzelfde nummer gebruikt voor dit model Levis jeans. Het is een jeans die vooral populair is onder mannen die graag een klassiek model van de jeans willen dragen. Dit model geeft een vertrouwd en veilig gevoel en dat is voor veel mannen een prettige gewaarwording. Daarnaast zijn deze jeans ook uitermate geschikt voor mensen met een gemiddelde of atletische bouw.

Bijzondere kenmerken van de Levis 751

De Levis 751 is een comfortabele spijkerbroek met een rechte pasvorm. De jeans is voorzien van een rits in een lichte stretch kwaliteit. Het is de meest comfortabele spijkerbroek van Levis met rechte broekspijpen. Er is plaats voor veel ruimte en stijl bij dit model. De broeken vallen ruim bij het zitvlak en de bovenbenen. De klassieke rechte broekspijpen zorgen er voor dat het een broek is om prima in te kunnen ontspannen.

Verkrijgbare pasvormen Levis 751

De Levis 751 is verkrijgbaar als standard fit jeans. Natuurlijk in diverse kleuren en wassingen. Zwart en stonewashed zijn bijvoorbeeld enkele exemplaren van dit Levis jeans model. Andere soorten zijn bijvoorbeeld stretch medium, ingidoed en stalwart. Daarmee weet de Levis 751 een prima een collectie neer te zetten die voor elke man toegankelijk is. Wanneer je op zoek bent naar een comfortabele jeans van Levis, dan zul je met dit model zeker slagen.