goedkope jeans

Levis 5803

Levis 5803

De Levis 5803 zorgt er voor dat je tip top voor de dag kunt komen. Het is een hippe en trendy Levis jeans. Door het skinny model zorgt dat voor een mooi vrouwelijk effect. Je hoeft je dus zeker geen zorgen te maken wanneer je op straat loopt. Je krijgt namelijk voldoende aandacht van mooie mannen. Het is een prachtige serie die het bedrijf op de markt heeft gebracht, om zo ook aan de wensen van de vrouw tegemoet te komen.

Bijzondere kenmerken van de Levis 5803

Er zijn een aantal bijzondere kenmerken van de Levis 5803 op te noemen. Deze Levis jeans zorgt er namelijk voor dat de vrouwelijke vormen geaccentueerd worden. Juist wanneer je wat vollere vormen hebt, kan dit zorgen voor een mooi effect. Je hebt verschillende modellen waar je uit kunt kiezen, maar het komt er op neer dat het een skinny jeans is met aflopende pijpen. Het zijn broeken die zowel in de winter en de zomer gedragen kunnen worden. De jeans zijn verder voorzien van een rits, een knoop en 5 broekszakken. De broeken zijn verkrijgbaar in een normale taille en in een mid-rise taille.

Verkrijgbare pasvormen Levis 5803

De Levis 5803 is verkrijgbaar in verschillende pasvormen. Zo is er bijvoorbeeld de bold curve skinny fit. Deze jeans is uitermate geschikt voor vrouwen met wat rondere vormen. Deze jeans heeft een mid-rise taille en skinny broekspijpen. Deze Levis jeans is gemaakt in een lichte wassing en is daarom ideaal voor de zomer. Een ander model is de modern bold curve skinny. Deze broek heeft een prachtige donkerblauwe kleur en is tevens voorzien van een normale taille.