goedkope jeans

Levis 5800

Levis 5800

Wanneer je op zoek bent naar een mooie nightshade Levis jeans, dan kun je uitstekend uit de voeten met de Levis 5800. Dit is een straight fit model die mooi op de heupen valt. Het zorgt daarmee voor een extra vrouwelijke uitstraling. Een uitstraling die je misschien wel wenst of nodig hebt! De vrouwelijke vormen worden prima geaccentueerd met dit model van de Levis jeans. De diverse kleuren waar je uit kunt kiezen, maken het tot een leuke aankoop.

Bijzondere kenmerken van de Levis 5800

De Levis 5800 is de ideale spijkerbroek wanneer je wat bredere heupen hebt. Bij het maken van de broeken voor vrouwen is door Levis rekening gehouden met de vrouwelijke vormen. Dit model is voorzien van 5 broekzakken en is voorzien van een rits met een knoop. Het model zelf bestaat uit een smalle pasvorm en rechte broekspijpen. De broek staat grotendeels uit katoen en voor een klein gedeelte uit polyester en lycra.

Verkrijgbare pasvormen Levis 5800

De smalle pasvorm is kenmerkend voor de Levis 5800. Het is een straight fit pasvorm die prima op de heupen valt. Deze bold curve straight jeans zorgt er voor dat het een broek is, waarmee bij het ontwerp rekening is gehouden met de vrouwelijke vormen. Mocht je eerder problemen hebben met het jezelf hijsen in een jeans, bij de Levis 5800 zal daar zeker geen sprake van zijn. De broek is verkrijgbaar in diverse wassingen. Zo is er een lichte wassing, maar een donkere denim kleur is ook beschikbaar in het assortiment.