goedkope jeans

Levis 570

Levis 570

De Levis 570 is de perfecte jeans voor vrouwen. In 1934 kwam de echte vrouwelijke jeans van Levis voor het eerst op de markt. Sinds die tijd zijn er verschillende andere series gepresenteerd. De Levis 570 is zo’n serie. Inmiddels is deze Levis jeans ook niet meer weg te denken onder vrouwen. De sexy jeans uit deze collectie, kunnen bijvoorbeeld uitstekend gecombineerd worden met hoge hakken. Ze accentueren de mooie lange en slanke benen van vrouwen. Een absolute aanrader wanneer je graag goed voor de dag wilt komen met een jeans.

Bijzondere kenmerken van de Levis 570

De Levis 570 is een eigentijdse jeans voor vrouwen. Ze hebben een sexy pasvorm die mooi aansluit op de billen en benen. Het is een broek die prima geschikt is voor vrouwen die zich graag grensverleggend willen presteren. De meeste broeken zijn volledig gemaakt van katoen, maar in sommige broeken tref je ook wat elasticiteit aan. Dit is vooral terug te vinden in de stretch modellen van de Levis 570.

Verkrijgbare pasvormen Levis 570

Er zijn verschillende modellen van de Levis 570 voor vrouwen op de markt gebracht. Zo is er bijvoorbeeld de straight jeans. Een ander model is de blue denim jeans. Maar ook de straight stretch jeans is een model dat terug te vinden is bij de collectie van de Levis 570. Het is daarom zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen in de collectie van Levis jeans voor een mooie vrouwen spijkerbroek en je garderobe weer eens aan te vullen.