goedkope jeans

Levis 511

Levis 511

Wanneer je op zoek bent naar een slank pasmodel van Levis jeans, dan kun je bij Levis 511 uitstekend terecht. Dit is een skinny jeans, maar tegelijkertijd ook niet te overdreven. Je geeft jezelf daarmee een mooie uitstraling. Het is een populaire broek onder jonge mensen, maar ook zeker onder mensen die veel op de fiets zitten. Broekspijpen komen namelijk nooit tussen de trappers of kettingkast met de Levis 511. Deze broek is dan ook een echte aanrader voor de actieve man. In 2011 is de broek vernieuwd op de markt gebracht.

Bijzondere kenmerken van de Levis 511

De Levis 511 is een skinny spijkerbroek, maar wel een die niet te dicht op de huid zit. Daarmee is het een perfecte jeans met een mooie pasvorm. Deze Levis jeans mogen daarom niet ontbreken in je kledingkast. De spijkerbroek is voorzien van 5 zakken en een rits. De Levis jeans kleedt slank af, waardoor je benen mooi zichtbaar worden. De Levis 511 zijn zowel van boven als beneden slank. Het is voorzien van een perfecte pasvorm en stijl.

Verkrijgbare pasvormen Levis 511

De Levis 511 is een slim fit jeans. Er zijn echter ook nog andere pasvormen en modellen verkrijgbaar van de Levis 511. Zo is er bijvoorbeeld de slim fit commuter en de slim fit double stitch jeans. Deze laatste pasvorm is ideaal voor mensen die veel op de fiets zitten. Natuurlijk zijn de modellen verkrijgbaar in diverse kleuren en wassingen. Zowel donkere als lichte kleuren zijn terug te vinden in de modellen van de Levis 511.