goedkope jeans

Levis 505

Levis 505

De Levis 505 is een regular fit jeans en maakt onderdeel uit van een serie jeans die Levis op de markt heeft gebracht. In de jaren 60 van de vorige eeuw is de Levis 505 voor het eerst verschenen. Inmiddels wordt het model nog steeds verkocht. Dit komt vanwege de goede kwaliteit van deze katoenen spijkerbroek. Zeker de wat oudere man zal deze Levis jeans uit duizenden herkennen. Het is dan ook niet voor niets dat het model nog steeds te verkrijgen is. Het is een tijdloze broek die waarschijnlijk nooit meer van de markt zal verdwijnen.

Bijzondere kenmerken van de Levis 505

De Levis 505 is een niet te strakke, maar ook niet te losse spijkerbroek. Deze jeans zit op de taille en past perfect. De broek sluit mooi aan op de dijen, knieën en benen. De spijkerbroek bestaat volledig uit katoen en is voorzien van 5 zakken. Hij is tevens voorzien van een rits en heeft geen knopen bij de gulp. Deze Levis jeans is dan ook een echte aanrader voor iedereen die graag met plezier een klassieke spijkerbroek wilt dragen. De spijkerbroek heeft een tijdloze uitstraling en is tegelijkertijd eigentijds en stoer.

Verkrijgbare pasvormen Levis 505

Uiteraard is de Levis 505 verkrijgbaar in verschillende wassingen en kleuren. Het is een regular fit jeans. Daarnaast is er ook de pasvorm straight leg. De gewone rechte broekspijpen zijn kenmerkend voor de Levis 505. Het is dan ook een echte klassieker en mag daarom zeker niet ontbreken in jouw kledingkast. Je zult de modellen absoluut met veel plezier dragen.