goedkope jeans

Levis 504

Levis 504

De Levis 504 is niet direct de opvolger van de Levis 501, maar wel een aangepaste versie van het model. De broek heeft enigszins een klassieke stijl en is een echte straight fit jeans. Deze Levis jeans wordt nog steeds volop gedragen door mannen. Dat is ook niet geheel vreemd, aangezien deze broek een perfecte pasvorm heeft. Deze jeans is van een zeer sterke kwaliteit en kan dan ook jaren mee. Het trekt zowel jongere als oudere klanten aan. Dit komt ook vanwege het feit dat de spijkerbroek erg lekker zit en dat is natuurlijk belangrijk voor het dragen van een jeans.

Bijzondere kenmerken van de Levis 504

De Levis 501 is een aangepaste versie van de Levis 501. De Levis 504 is een spijkerbroek die onder de taille gedragen wordt en heeft een smallere broekspijp. Binnen deze categorie zijn uiteraard diverse modellen en pasvormen verkrijgbaar. De broeken hebben vooral een stoere en krachtige uitstraling en zijn daarom de perfecte broek voor de avontuurlijke man. Een Levis jeans die zeker niet mag ontbreken in je garderobe!

Verkrijgbare pasvormen Levis 504

De Levis 504 is een spijkerbroek met rechte pijp, goede pasvorm en lage taille. Deze spijkerbroek mag dan ook zeker niet in je kledingkast ontbreken. De broek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de regular straight fit jeans, de regular straight jeans, regular straight lined jeans en de regular straight double stitch jeans. Uiteraard zijn deze Levis jeans verkrijgbaar in verschillende kleuren.