goedkope jeans

Levis 501

Levis 501

De Levis 501 is een jeans die aan het eind van de 19e eeuw werd gemaakt voor kolonisten in Amerika. Het is ook wel de jeans waar het allemaal mee begonnen is. Een belangrijk aandeel daarin had Levi’s Strauss. Hij heeft er voor gezorgd dat de spijkerbroeken uiteindelijk over de gehele wereld werden verkocht. Inmiddels is deze Levis jeans opnieuw op de markt gebracht. Uiteraard wordt er voortdurend aan het model gewerkt, om het sterk te verbeteren en te voorzien van een goede kwaliteit en pasvorm.

Bijzondere kenmerken van de Levis 501

De Levis 501 is de ultieme blauwe jeans voor elke spijkerbroekliefhebber. Stiksels, goede knopen en fijnere draden zijn kenmerkend voor deze jeans. Deze krijgen dan ook volop aandacht. Deze Levis jeans passen prima rond de taille en hebben in de basis een rechte broekspijp. De bovenbenen en het kruis zijn van klassieke aard bij deze Levis jeans. Deze jeans moet vooral een relaxte uitstraling geven. Maar ze zijn ook zeker een tikkeltje rebels.

Verkrijgbare pasvormen

De Levis 501 zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. De Levis 501 is verkrijgbaar in 3 verschillende hoofdcategorieën: slim, straight en loose. Uiteraard zijn er binnen elke categorieën ook weer diverse modellen beschikbaar. Skinny, regular, standard en bootcut zijn enkele van deze modellen. Er zijn daarmee voldoende pasvormen waar je uit kunt kiezen. Dat is ook niet voor niets, want de Levis 501 is een mooie spijkerbroek die aan populariteit zeker niet heeft verloren.