goedkope jeans

Levis 4800

Levis 4800

Sexy en vrouwelijk voor de dag komen, kan uitstekend met de Levis 4800. Deze jeans met rechte broekspijpen, is tegelijkertijd een stretchmodel. Het heeft daardoor een perfecte pasvorm, waardoor het een broek waarmee je prima voor de dag kunt komen. Het is een dark denim jeans, waardoor het enigszins een zakelijke uitstraling kan hebben. Je zorgt in elk geval voor een nette uitstraling, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je hiermee je vrouwelijk verliest of kwijt raakt.

Bijzondere kenmerken van de Levis 4800

De Levis 4800 is een jeans met rechte broekspijpen en een normale taillehoogte. Deze Levis jeans is voorzien van een rits en een knoop. De broek staat voor het overgrote deel uit katoen, maar er zit ook een klein beetje elasthan in de jeans. Het is een stretch model waardoor de jeans prima op de benen aansluit. Het is een spijkerbroek die zeker niet mag ontbreken in je kledingkast.

Verkrijgbare pasvormen Levis 4800

De pasvorm van de Levis 4800 is straight fit met normale taille. De broek is voorzien van een dark denim kleur. Het is tegelijkertijd ook het enige model en de enige kleur waar de spijkerbroek in beschikbaar is. Dat neemt echter niet weg dat je deze Levis jeans prima kunt aanschaffen, om er verzorgd, stijlvol en sexy uit te zien. Je kunt de jeans prima dragen in combinatie met een mooie blouse en hoge hakken. Daarmee accentueer je nog eens extra de klasse van deze spijkerbroek.