goedkope jeans

Levis 4700

Levis 4700

Als vrouw wil je graag klasse uitstralen. Maar ook stukje vrouwelijkheid mag niet ontbreken. Dit kan uitstekend met de Levis 4700. Deze Levis jeans is dan ook een echte aanrader, wanneer je deze begrippen wilt combineren met elkaar. De Levis jeans van de Levis 4700 zijn broeken die zeker niet in je kledingkast mogen ontbreken. Ze accentueren jouw vrouwelijkheid en maken je daardoor extra mooi en aantrekkelijk voor je omgeving.

Bijzondere kenmerken van de Levis 4700

De Levis 4700 is een mooie jeans voor vrouwen. Hij wordt gekenmerkt door de rechte broekspijpen. Daarnaast ligt dit model spijkerbroek ook iets hoger op de heupen. De jeans is verder voorzien van een knoop en een rits. De broek sluit verder perfect aan op het lichaam van jou als vrouw en is daarom een echte aanrader! De pasvorm maakt het extra leuk om deze broek in je kledingkast te hebben. De verschillende kleuren maken het tot een aantrekkelijke jeans die je met veel andere kledingstukken kan combineren.

Verkrijgbare pasvormen Levis 4700

De Levis 4700 is verkrijgbaar in verschillende pasvormen en modellen. Enkele bekende modellen zijn onder andere straight slim fit en demi curve. De broek is verder verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zwart behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Hier zit ook een beetje een glans overheen, zodat er een sexy uitstraling ontstaat. Medium bleach, richest indigo, blue en electric land zijn andere kleuren van de Levis 4700. Het is de perfecte broek voor elke gelegenheid.