goedkope jeans

Levis 4401

Levis 4401

De Levis 4401 is een jeans voor de vrouw die klasse en stijl wil uitdragen, maar tegelijkertijd ook zeker sexy wil zijn. Levis jeans maakt gebruik van een Curve pasvormsysteem. De drie pasvormen die gehanteerd worden zijn gebaseerd op verschillen tussen lengte- en taillematen. Ook bij de Levis 4401 is hier gebruik van gemaakt. Daardoor zal er altijd een model bij zitten dat je zal passen en welke je met groot plezier zult gaan dragen!

Bijzondere kenmerken van de Levis 4401

Er zijn een aantal bijzondere kenmerken van de Levis 4401 op te noemen. De broek heeft een rechte en slanke pasvorm en zorgt daarnaast voor een perfect draagcomfort. Deze Levis jeans zijn speciaal ontworpen om er voor te zorgen dat er een zo recht mogelijke vorm van het lichaam ontstaat. Uiteraard is er wel ruimte in deze jeans voor de rondingen van de heup. De Levis 4401 valt net iets hoger op de heup en heeft rechte broekspijpen. De broek is tevens voorzien van riemlussen, zodat er prima een riem bij gedragen kan worden.

Verkrijgbare pasvormen Levis 4401

Uiteraard zijn er van de Levis 4401 verschillende pasvormen verkrijgbaar. Het is de perfecte straight slim fit jeans voor vrouwen. Dit komt omdat Levis jeans gebruik heeft gemaakt van nieuwe pasvormen, waardoor de jeans nog beter op de heupen komen te zitten. Een model dat je bijvoorbeeld kunt kopen is de Vintage Indigo. De broek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder lichtblauw, donkerblauw en zwart.