goedkope jeans

Levis 4400

Levis 4400

Een perfecte jeans voor vrouwen is de Levis 4400. Het is een slight curve straight jeans. Het zorgt daarmee voor een sexy en vrouwelijke uitstraling. Naast het feit dat de broeken sexy zijn, hebben ze ook zeker een klassieke uitstraling. Het is een populaire broek onder vrouwen en zijn erg geliefd. Wanneer je deze broek draagt, dan ben je verzekerd van voldoende mannelijke aandacht in de omgeving waar jij verschijnt. Het is daarom zeker de moeite waard deze Levis 4400 aan te schaffen en je ego daarmee een beetje te strelen.

Bijzondere kenmerken van de Levis 4400

De maat van de Levis 4400 wordt afgestemd op de vorm van het vrouwenlichaam. Daardoor is er altijd een perfecte broek voor jou als vrouw beschikbaar. De Levis 4400 is een stretch model met rechte pijpen. Deze Levis jeans moet op de heupen gedragen worden en beschikt daarnaast over een normale taille. De broek bestaat grotendeels uit katoen en voor een klein gedeelte uit elasthaan. Daarnaast is de broek voorzien van een knoop en een rits.

Verkrijgbare pasvormen Levis 4400

De slight curve straight jeans van de Levis 4400 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wassingen. Zowel een donkere als lichte versie is verkrijgbaar van de Levis jeans. Wanneer jij je graag sexy en vrouwelijk wilt kleden, dan mag de Levis 4400 eigenlijk niet in jouw garderobe ontbreken. De jeans sluiten mooi aan op je vrouwelijke vormen en kunnen daarom uitstekend gecombineerd met hoge hakken. Daarmee accentueer je ook nog eens extra je vrouwelijkheid.