goedkope jeans

GSUS

GSUS jeans

GSUS jeans (je spreekt het uit als Jesus) is een denim merk van Nederlandse bodem, met het hoofdkwartier in Amsterdam. De stad waar de ontwerpers ook veel inspiratie vandaan halen. Het eigenwijze merk is ook over de grens populair bij mannen en vrouwen. Maar ook kinderen kunnen terecht bij dit populaire denimmerk. Door de jaren heen zijn er namelijk kledinglijnen voor jongens en voor meisjes bijgekomen. En natuurlijk werden de accessoires niet vergeten.

De geschiedenis van GSUS

Begint in 1993 toen de ontwerpers Jan Schrijver en Angelique Berkhout hun eigen denimlijn gingen ontwerpen. Hun doelstelling? Vooral niet doen zoals anderen vinden dat het hoort. Een rebelse bedrijfsfilosofie die met open armen door het publiek werd ontvangen, omdat het resulteerde in originele jonge mode, met een bijzondere twist, finish. Ook het gebruik van kleur en uitbundige patronen schuwen deze ontwerpers niet. GSUS is anders en zo zal het ook altijd blijven. Daar dankt het kledingmerk ook hun grote schare fans aan. Het begon met jeans maar inmiddels kun je jezelf van kop tot teen in kleding en accessoires van dit merk steken. Zo zijn er namelijk ook brillen en zonnebrillen van dit merk verkrijgbaar, maar ook sjaals en hoedjes. Van top tot broek kun je helemaal op elkaar afstemmen, voor een eigenzinnige, casual look, waarbij het stoere gevoel van denim op de voorgrond staat. Want wat is er eigenlijk rebelser dan denim?

Drie bekendste typen GSUS jean

Voor dames zijn toch wel The Olivia, The Cherry en The Rosa. Alle drie de typen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. The Olivia heeft een regular fit en geeft een luxe gevoel als je deze aan hebt. De jeans is namelijk verrijkt met aloë vera! De drie populaire typen jeans voor heren zijn The Bohr, The Da Vinci en The Einstein, vernoemd naar bekende wetenschappers. Ook deze broeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook finishes. Zo zijn er namelijk broeken met stone washed finish, maar ook gewoon geheel egaal. De kleding voor kinderen bevat niet echt vaste typen jeans, maar wel heel veel vrolijk gekleurde kleding. Alle jeans voor heren en dames hebben ook verschillende pasvormen, van skinny tot een regular fit.