goedkope jeans

Elwood

Elwood

Jeans zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Je wilt gaan voor een jeans die het beste bij jou past en waar je ook het meeste plezier van hebt. Wanneer je op zoek bent naar een leuke en kwalitatief goede jeans, kijk dan eens bij de G-STAR Elwood collectie. Er zijn talloze modellen en kleuren waar je uit kunt kiezen. Sinds de intrede van deze serie, zijn de jeans al snel populair geworden. Het is daarom zeker aan te raden een jeans uit deze collectie in je kledingkast te hebben hangen. Je zult deze jeans namelijk met veel plezier dragen!

Bijzondere kenmerken van Elwood

Van deze collectie zijn jeans voor zowel mannen als vrouwen op de markt gebracht. G-STAR Elwood is verkrijgbaar tot lengtemaat 38. De taillemaat gaat tot maat 40. De broek is verder verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Donkerblauw, lichtblauw, midden blauw en wit behoren tot de mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Uiteraard zijn de jeans ook verkrijgbaar in verschillende wassingen. Door te kiezen voor deze collectie broeken, zul je vast en zeker zelfverzekerd voor de dag komen en wie wil dat nu niet? De broeken zijn stoer, trendy en gaan helemaal met de tijd mee.

Verkrijgbare pasvormen Elwood

Wanneer je van plan bent om de G-STAR Elwood aan te schaffen voor je kledingcollectie, dan kun je kiezen uit drie verschillende pasvormen. Tapered, loose en slim zijn de pasvormen waarin de broek verkrijgbaar is. Er zal vast een model tussen zitten dat jou prima staat! De broeken voor een vrouw zijn allemaal tapered en slim. Als man kun je kiezen uit tapered en loose. Natuurlijk kun je de jeans leuk combineren met andere merken kleding en schoenen. Daarmee zul je stralend en geloofwaardig voor de dag komen.