goedkope jeans

Arc

G-Star Arc jeans

G-STAR is een merk dat alom bekend is en door veel mensen wordt gedragen. Er zijn verschillende series door G-STAR op de markt gebracht. Een serie die op de markt is gebracht is bijvoorbeeld G-STAR Arc. Deze jeans zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt er stoer, trendy en sexy mee voor de dag komen. En wie wil dat nu niet? Een jeans uit deze collectie is dan ook zeker aan te raden. Deze serie is gebaseerd op een motorbroek. Dit heeft alles te maken met de vormgeving van de jeans uit deze collectie.

Bijzondere kenmerken van de Arc

Uiteraard zijn er een aantal bijzondere kenmerken van de G-STAR Arc op te noemen. De broek is verkrijgbaar in de lengtemaat 30 tot 38. Er kan gekozen worden uit wel 11 kleuren! Enkele kleuren van de broek zijn bijvoorbeeld grijs, groen, beige, lichtblauw en rood. Natuurlijk zijn er nog veel kleuren waarin de jeans verkrijgbaar is. Dit maakt het extra leuk om de jeans te combineren met andere kleding. De modellen uit deze collectie zijn voorzien van 5 broekzakken. Wacht daarom niet te lang met een broek uit deze serie, maar vul je garderobe aan en draag de jeans met veel plezier!

Verkrijgbare pasvormen G-STAR Arc

De collectie van G-STAR Arc is verkrijgbaar in diverse pasvormen. Voor vrouwen zijn de jeans verkrijgbaar in de pasvormen slim, tapered en loose. Voor mannen zijn de jeans verkrijgbaar in slim en tapered. Er zitten prachtige modellen tussen waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Het is dan ook zeker aan te raden om een broek uit deze collectie in je garderobe te hebben hangen. Je kunt er namelijk ontzettend veel plezier aan beleven. En welke jeans bezitter wil dat nu niet?