goedkope jeans

G-STAR

G-STAR RAW Jeans

Al een kwart eeuw staat het bekende label G-STAR RAW aan de top van de modewereld. De reden daarvan is gelegen in de Just the product filosofie. De puurheid van het product, daar gaat het om bij het topmerk. Dit statement staat voor een innovatief en stylish design dat gepaard gaat met een uitstekende kwaliteit en authentieke details. Het merk is een echt denim merk en houdt zich continu bezig met het vernieuwen van het design, de details en de functionaliteit. Jeans van het bekende label zijn niet alleen uitermate trendy en gericht op de toekomst, maar ook functioneel en individueel. Als je een jeans van G-STAR RAW draagt val je op. Door het toepassen van allerlei wassingen en behandelingen ziet het denim er telkens weer anders uit en heeft elke spijkerbroek zijn eigen verhaal. Correct Line mixt streetwear met moderne maatkleding. De jeans van het modieuze label zijn dus voor elke gelegenheid geschikt.

De geschiedenis van G-STAR RAW

Het merk is in 1989 opgericht door Jos van Tilburg, in Amsterdam. Aanvankelijk was de naam Gap-Star, maar toen het label de internationale markt opging werd dat veranderd in G-Star. Vond er eerst distributie vanuit Amsterdam plaats in eigen land en naar België, al snel breidde zich dit uit. Mede door de samenwerking met de Franse jeansdesigner Pierre Morriset kreeg het label een enorme naamsbekendheid. In 1996 werd de G- Star Elwood geïntroduceerd in de modekringen, wat een ware doorbraak voor G- Star betekende. In hetzelfde jaar volgde de introductie van Raw Denim, wat opnieuw zorgde voor een gigantisch succes voor het innovatieve label.

Momenteel heeft het merk wereldwijd verkooppunten en monobrand stores en is in Amsterdam een flagshipstore gevestigd in de PC Hooftstraat.

Drie bekendste types G-STAR RAW

De G-Star- Elwood en de Raw Denim vormen samen met de Arc de drie bekendste en populairste types van G-STAR RAW. In deze jeans zijn alle kenmerken van het label verenigd. We zien de puurheid van het product, de originele en individuele details, het moderne design en de duurzaamheid van de stoffen. Het merk hecht aan duurzaamheid en aan het milieu en maakt in haar Raw Sustainable collectie dan ook gebruik van biologisch katoen.

[AllInThisCat]