goedkope jeans

Esprit

Esprit jeans

Ben je op zoek naar een mooie en stijlvolle jeans voor jezelf? Dan kun je met een merk als Esprit uitstekend uit de voeten. De jeans zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek, casual of sexy jeans, je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij dit merk. Uiteraard zijn de jeans in verschillende modellen te koop. De jeans kunnen prima fungeren als basis voor je verdere outfit. Je kunt bijvoorbeeld een uitstekende zakelijke uitstraling neerzetten met de jeans van dit merk. Maar ook een klassieke uitstraling, of een vrolijke look kunnen gemakkelijk gerealiseerd worden met de jeans van dit merk. De jeans zijn prima betaalbaar en kunnen daarom door iedereen eenvoudig aangeschaft worden.

De geschiedenis van Esprit

Esprit is een merk dat in 1964 voor het eerst op de markt is gebracht. Het is begonnen met jurkjes voor vrouwen, maar inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met diverse andere kleding. Daar zijn ook jeans voor vrouwen en mannen tussen te vinden. De kleding van dit merk staat voor stijl, design en respect. Inmiddels wordt de kleding van het merk verkocht in meer dan 40 landen over de wereld, verdeeld over 5 continenten. Daarmee heeft het merk een belangrijke plek weten te veroveren in de kleding wereld. Het is dan ook merk dat niet meer weg te denken is in de modewereld. Het merk is vooral ook bijzonder omdat er op een ecologische en duurzame wijze kleding wordt geproduceerd.

Drie bekendste type Esprit

Er zijn natuurlijk altijd wel een paar modellen die er uit springen. Zo is er voor vrouwen bijvoorbeeld de boyfriend jeans. Hij valt een beetje mannelijk en is een echte baggy jeans. Hoewel deze jeans er over het algemeen niet heel vrouwelijk uitziet, kun je deze prima combineren met diverse andere mooie vrouwelijke kledingstukken en accessoires. Ook de skinny jeans is en blijft erg populair. Het is de absolute favoriet van dit merk. Deze jeans moet je vooral ook casual dragen. Dan komt de broek het meest tot zijn recht. Het is een jeans die door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden. Ben je een artistiek persoon? Dan is de bootcut jeans een echte aanrader voor je. Je kunt deze jeans ook uitstekend combineren met stoere laarzen of een hippe blouse.