goedkope jeans

Texture Exposure

Texture Exposure

Texture Exposure is een van de nieuwste modellen uit de series die door Diesel op de spijkerbroeken markt gelanceerd zijn. Bij deze serie ligt vooral de nadruk op de diverse wassingen van de jeans. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een laserbehandeling van de spijkerbroek, maar ook aan mistreated indigo. Dit wordt bijvoorbeeld uitgevoerd in de kleuren grijs en zwart. Ook het gebruik van stretchstoffen in deze spijkerbroeken hoort er helemaal bij. De broek is namelijk ook verkrijgbaar in een skinny achtig model.

Bijzondere eigenschappen van Texture Exposure

De broeken uit deze serie zijn volledig van katoen gemaakt. Ze zijn ontworpen door de beste Italiaanse denim ontwerpers. Er is ook gebruik gemaakt van verschillende effecten. Zo is er bijvoorbeeld een jeans verkrijgbaar met een streep print, maar ook een jeans met een crincle effect. Het is een jeans die zeker niet in je kledingkast mag ontbreken! Uiteraard kun je de jeans prima combineren met diverse andere kledingstukken.

Verkrijgbare pasvormen Texture Exposure

Wanneer je een model uit deze serie wilt kopen, dan moet deze je natuurlijk wel goed passen. De broek is bijvoorbeeld verkrijgbaar in het slim fit model. De jeans valt dan strak op de bovenbenen en loopt eveneens recht naar beneden. Van de broek is een ook een skinny model verkrijgbaar. Er zit dus vast een model bij, waar je zeker mee zult slagen. De jeans zorgen voor een trendy, stoere en hippe uitstraling waar je nog plezier van zult hebben.