goedkope jeans

Larkee

Larkee

Larkee is een prachtige en populaire serie binnen de jeans van Diesel. Een modern design met klassieke details zorgt er voor dat de spijkerbroek geliefd is onder jonge en oudere spijkerbroekdragers. Wanneer je deze jeans in huis haalt, dan verzeker je jezelf van een prachtige spijkerbroek waar je nog lang plezier van zult hebben. Deze serie is ontworpen door Italiaanse ontwerpers met veel passie voor detail en vormgeving. Wanneer je een broek uit deze collectie aanschaft, verzeker je jezelf van een prima aankoop!

Bijzondere kenmerken van de Larkee

De broeken van deze serie uit Italië zijn volledig gemaakt van katoen. Uiteraard is de broek ook voorzien van een wassing, zodat de broek op sommige plekken lichter is dan op andere plekken. Dat zorgt voor een frisse en mooie uitstraling. Net als alle andere series van Diesel, is dit ook een tegendraads model, waardoor het voor mensen juist aantrekkelijk wordt om de jeans te kopen. Ze zijn dan ook een echte aanrader voor je kledingkast!

Verkrijgbare pasvormen Larkee

Dit model is verkrijgbaar in de regular slim fit pasvorm en is voorzien van rechte broekspijpen. De broek is ook verkrijgbaar in het straight leg en straight fit model. Je kunt een aantrekkelijke look creëren door de broekspijpen aan de onderkant op te rollen. Uiteraard kun je de jeans combineren met leuke schoenen en bovenkleding. De denim jeans zorgt voor een prachtige uitstraling en kan prima als basis fungeren voor de rest van de kleding die je wilt dragen.