goedkope jeans

Dirty New Age

Dirty New Age

Sinds een aantal jaren heeft Diesel een nieuwe lijn met spijkerbroek modellen op de markt gebracht. Dit is de serie van Dirty New Age. Naast de natuurlijke stoffen die er worden gebruikt voor het maken van deze spijkerbroeken, is er ook gebruik gemaakt van onder andere modder en diverse oliën. Wanneer je graag een zeer exclusieve spijkerbroek wilt dragen, dan moet je zeker een model uit deze serie in je garderobe hebben hangen!

Bijzondere kenmerken van de Dirty New Age

Bij het maken van deze serie jeans, zijn wel zes behandelingen met elkaar gecombineerd, waardoor er prachtige jeans zijn ontstaan. De broek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wassingen, met uiteraard ook diverse effecten. Gras, modder en zand zijn bijvoorbeeld gebruikt om de speciale effecten op de jeans aan te brengen. Maar ook spetters met verf en gekleurde draden met schuim zijn gebruikt voor deze modellen. De “vuile” jeans zijn binnen een kort tijdsbestek uitermate populair geworden. Bij het creëren van de modellen is ook wel gebruikt gemaakt van 3D technieken.

Verkrijgbare pasvormen Dirty New Age

Deze jeans is verkrijgbaar in het model regular fit straight leg model. Wanneer je een model van deze serie koopt, dan verzeker je jezelf van een prachtige spijkerbroek, waar je heel lang plezier van kunt hebben! De modellen uit deze serie zijn verkrijgbaar in smalle en toelopende fits. Lichamelijke vormen worden zo ook nog eens geaccentueerd. Laat je daarom inspireren door dit prachtige model en geef jezelf een mooie en flitsende jeans cadeau.