goedkope jeans

Blue Eyecons

Blue Eyecons

Blue Eyecons is een speciale lijn binnen de spijkerbroeken en ontworpen door Diesel. De jeans zijn ontworpen met prachtige wash technieken. Deze technieken zijn zeer complex en wordt handgemaakt gerealiseerd in Italië. Het is een lijn die door veel spijkerbroekliefhebbers gewaardeerd zal worden. Het is een lijn die speciaal voor mannen ontworpen is. Vakmanschap en expertise hebben een belangrijke rol gespeeld bij het introduceren van deze lijn jeans.

Bijzondere kenmerken van de Blue Eyecons

Het proces van wassingen duurt veel langer dan bijvoorbeeld in een fabriek. Daardoor worden authentieke spijkerbroeken op de markt gebracht. Passie, kennis en vakmanschap komen in deze serie volledig tot uiting. Wanneer je op zoek bent naar een prachtig model van een Diesel spijkerbroek, dan is deze serie jeans zeker aan te raden. Juist omdat deze jeans met de hand zijn gemaakt, ben je verzekerd van een prachtige en exclusieve jeans. De spijkerbroek is voorzien van 5 broekszakken.

Verkrijgbare pasvormen Blue Eyecons

Diesel is opgericht in 1978 en heeft al diverse succesvolle series van de jeans op de markt gebracht. Deze serie is daar ook onderdeel van. De spijkerbroek is verkrijgbaar in bijvoorbeeld in het regular fit model. De broekspijpen lopen naar beneden iets taps toe. Deze broek zal zorgen voor een stoere uitstraling en is daarom een echte aanrader voor jou als man. Je zult er zeker veel plezier aan beleven wanneer je hem aankoopt. Juist omdat alles handgemaakt is, zul jij je exclusiever voelen bij het dragen van deze jeans.