goedkope jeans

Diesel

Diesel jeans

Dit wereldbekende Italiaanse modemerk trekt de aandacht van velen door de eigentijdse, energieke en sprekende modellen met de gestikte merknaam op de rechter zijzak. De jeans hebben een unieke en casual-chique uitstraling met perfecte pasvormen en diverse wassingen. De spijkerbroeken zijn met vakmanschap vervaardigd uit eersteklas kwaliteit materialen, die in alle seizoenen en omstandigheden voor veel draagplezier en gemak zorgen. De jeans zouden in combinatie met een passende outfit en accessoires een leuke aanvulling op je garderobe zijn, waar je elke dag ongedwongen van kunt blijven genieten. De slogan van deze merknaam is dan ook “For successful living”. Het leven begint succesvol en comfortabel met voortreffelijke kleding, die je uitdaagt om een geslaagde keuze te maken uit de fantastisch gemengde collectie.

De geschiedenis van Diesel

Het modemerk werd in 1978 in het Noord-Italiaanse stadje Molvena door Renzo Rosso en Adriano Goldschmied opgericht, dat zich op mannen en vrouwen tussen 18 en 25 jaar richt. Het achterliggende idee van Rosso was een internationaal modemerk op te zetten, waar mensen over de hele wereld zich mee kunnen onderscheiden. De herkomst van de merknaam kwam uit de tweede oliecrisis van de jaren zeventig, waarbij diesel als alternatieve brandstof voor benzine gold. Aanvankelijk maakte Diesel kleding vanuit de jeanstraditie, maar in de loop der jaren erna is het aanbod van het merk uitgegroeid tot collecties van wereldformaat met veelzijdige mode voor een grote diversiteit aan stijlen. Hiertoe behoren ook de kinder- en sportkledinglijnen. In 1985 nam Renzo Rosso het bedrijf helemaal over. In 1996 opende het bedrijf voor het eerst een grote winkel op de Lexington Avenue in New York. Het label heeft een van de meest uitgebreide assortimenten van authentieke en originele ontwikkelde kwaliteit in de huidige modewereld. De jeansproductie vindt nog steeds in Italië plaats.

Drie bekendste type Diesel

Voor fashionista’s behoren de modelijnen Blue Eyecons spijkerbroeken, Dirty New Age (DNA) denims en Texture Exposure jeans tot de bekendste typen van dit label. Blue Eyecons is een bijzondere lijn van dit modemerk. Deze jeans zijn ontworpen met de meest ingewikkelde wassing technieken en handgemaakt. De DNA denim heeft unieke wassingen door modder, olie en andere natuurlijke stoffen te gebruiken om een echte vuile look te creëren. De Texture Exposure jeans is ontwikkeld om een speciale textuur met opgestapelde snorharen effect te realiseren.

[AllInThisCat]