goedkope jeans

Devergo

Devergo jeans

Dit merk heeft vooral jeans geproduceerd en is er daarom ook groot mee geworden. Het is een multinationaal jeansmerk. Steeds meer krijgt het bedrijf voeten aan de aarde in de Benelux. Dat is ook niet geheel vreemd, omdat het jonge ontwerpers de kans geeft om nieuwe modellen van de jeans te laten ontwerpen. De jeans van dit merk worden getypeerd door een aantal kenmerken. Denim spijkerbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende wassingen en kleuren. Er zijn jeans verkrijgbaar voor vrouwen en mannen. Uiteraard ook in verschillende modellen. Dit kan een slim fit model zijn, maar ook een strak model. De jeans van het merk zijn trendy, stoer en jeugdig. Dat is in elk model van het merk terug te vinden. De jeans worden daarnaast gekenmerkt door een avontuurlijke uitstraling.

De geschiedenis van Devergo

Devergo is opgericht in de vroege jaren 80 van de vorige eeuw in Veneto. Dat is een plaats in Italië. Het hoofdkantoor van deze kledingzaak staat in Budapest en het bedrijf wordt geleid door een Griekse directeur. Devergo wordt gekenmerkt door een jonge en jeugdige uitstraling. De producten die het bedrijf maakt, zijn dan ook specifiek op jonge mensen gericht. De kleding wordt gemaakt in samenwerking met vooraanstaande Italiaanse ontwerpers, zodat er prachtige creaties ontstaan. Inmiddels is het bedrijf in meer dan 13 Europese landen actief. Het bedrijf levert kleding voor mannen, vrouwen, jeans en exclusieve schoenen. Het heeft een totaal assortiment aan kleding voor een ieder die graag een jeugdige uitstraling wil overbrengen met de kleding die er gedragen wordt.

Drie bekendste type Devergo

Er zijn verschillende kleding en accessoires die het bedrijf op de markt heeft gebracht. Natuurlijk springen er altijd een aantal onderdelen uit. De drie bekendste zijn de jeanscollectie, de gewone kledingcollectie en een schoenencollectie. Met de jeans is het bedrijf groot geworden. Echter worden er naast jeans ook veel andere kleding verkocht door het merk. Op dit moment wordt er ook veel gefocust op de verkoop van schoenen. Het is zelfs zo dat jonge ontwerpers een aantal jaren geleden werden uitgenodigd om een serie schoenen te ontwerpen. Daarmee kon een flink geldbedrag gewonnen worden en de winnaar zou ook een baan aangeboden krijgen bij het bedrijf. Sneakers, slippers en sandalen maken onder andere deel uit van de schoenencollectie.