goedkope jeans

Denham

Denham jeans

De jeans van dit merk zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. De jeans zijn eigentijds en zijn aangevuld met hedendaagse details. Daardoor ontstaat er een briljante collectie jeans voor mannen en vrouwen. De jeans zijn absoluut trendy en voldoen aan alle eisen van deze tijd. Ze vinden dan ook gretig aftrek onder klanten. Het merk is vooruitstrevend en erg origineel. De jeans van het bedrijf zorgen daarnaast voor een stoere uitstraling. Ook de pasvorm van de jeans is perfect, waardoor het draagcomfort sterk verbeterd wordt. Wanneer je op zoek bent naar een exclusief merk jeans, dan kun je met de modellen van dit merk uitstekend slagen. Modellen van dit merk zijn bijvoorbeeld de slim fit jeans en de straight leg jeans.

De geschiedenis van Denham

Denham is een jeansmerk dat uit Nederland komt. Het is opgericht door een Engelsman, genaamd Jason Denham. Het was het streven van deze Engelsman om een modehuis op te bouwen, dat gerelateerd kon worden aan denim. Er zijn een aantal doelen die het bedrijf nastreeft. Kwaliteit, functionaliteit en originaliteit staan volop centraal bij dit merk. Deze kenmerken zijn dan ook volop terug te vinden in de kleding van dit bedrijf. De ontwerpen van het bedrijf zijn eigentijds, trendy en hebben een prima draagcomfort. Ze zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Traditioneel en hip worden op een leuke manier gecombineerd door het bedrijf. Uit alles is de passie van de ontwerpers terug te vinden en daar kun jij als klant veel plezier aan beleven.

Drie bekendste type Denham

Het bedrijf heeft natuurlijk verschillende collecties op de markt gebracht die erg populair zijn geworden. Toch zijn er altijd kledingstukken die er tussenuit springen. Uiteraard zijn dat de jeans. De jeans blijven eigentijds, met oog voor detail en kwaliteit. Het is dan ook belangrijk onderdeel van het bedrijf, waarmee het het bedrijf groot is geworden. En nog steeds wordt er veel aandacht gegeven aan de jeans en dat is terug te vinden in de kwaliteit. Naast de trendy jeans zijn er ook andere collecties die zeker de aandacht op zich vestigen. Voor mannen zijn dat bijvoorbeeld de stijlvolle jassen. Vrouwen kunnen uitstekend slagen met de diverse schitterende jurken. Het merk heeft dus voor iedereen iets in petto, dat met veel plezier gedragen kan worden.