goedkope jeans

Circle of Trust

Circle of Trust jeans

Wanneer je als man of vrouw op zoek bent naar een stijlvolle jeans die een perfecte pasvorm heeft, dan kun je met een merk als Circle of Trust uitstekend uit de voeten. Het is een jong modemerk en is erg snel heel populair geworden. Er zijn vier waarden op te noemen die prima bij dit merk passen. Verantwoordelijkheid, bewustzijn, een eerlijke handel en onderscheidend durven zijn passen volledig bij dit merk. Wanneer dit begrippen zijn die jou aanspreken, dan kun je er eigenlijk niet omheen om een jeans van dit merk in je kledingkast te hebben hangen. Het zijn jeans met een filosofische gedachte er achter, zonder dat zoiets tekort doet aan de kwaliteit van de jeans. Het is dan ook een prima aanwinst voor je kledingassortiment.

De geschiedenis van Circle of Trust

Circle of Trust is een jong modelabel en bestaat nog niet heel lang. Het merk is echter binnen een kort tijdsbestek zeer toonaangevend geworden op het gebied van mode voor mannen en vrouwen. Het bedrijf is opgericht in 2005. Er worden vooral denim jeans gemaakt voor mannen en vrouwen, waarbij kleur en design erg belangrijk zijn. Het bedrijf wil zich daar vooral in specialiseren. Wat voor het bedrijf vooral ook erg belangrijk is, is dat er op een eerlijke wijze handel gedreven wordt met betrekking tot de jeans. De jeans blijven echter wel prima betaalbaar voor de consument. Fair trade is dan ook een belangrijk gegeven dat heel kenmerkend is voor dit merk.

Drie bekendste type Circle of Trust

Natuurlijk zijn er altijd wel populaire jeans te vinden bij een spijkerbroeken merk. Dat is ook hier het geval. De slim fit jeans is een bekend type jeans dat vooral door vrouwen veel gedragen wordt. Het is een prachtige jeans die uitstekend gecombineerd kan worden met andere kleding. Maar ook de skinny jeans mag zeker niet vergeten worden. Het skinny model is voorzien van 5 zakken. De metalen knoop en metalen studs geven de jeans een extra stoere uitstraling. De D’Nimes is het meest herkenbare model jeans van dit merk. Bij de meeste winkels maakt deze jeans dan ook standaard deel uit van de collectie. De broek heeft niet alleen een perfecte pasvorm, maar zorgt ook nog eens voor een karakteristieke uitstraling waar je “u” tegen zegt! Daarom zijn deze jeans een prima aanwinst voor je kledingkast!