goedkope jeans

Sigara River

Chasin Sigara River

Sigara River van Chasin is een basic jeans die eigenlijk iedere man gewoon in zijn kast moet hebben hangen. De fijne snit van deze bluejeans past bij al je outfits en kun je zowel casual dragen naar college als tijdens een gezellige date. De Sigara River is dankzij de kleur en fijne pasvorm een van de meest populaire jeans uit de Chasin’ Sigara collectie.

Bijzondere kenmerken Sigara River

De Chasin Sigara River heeft geen ritssluiting, maar een knoopsluiting bij de gulp. Alle knopen – behalve de bovenste – van deze bluejeans zijn mooi weggewerkt achter de stof, zodat de gulp niet zichtbaar is. Daarnaast heeft de jeans vijf zakken, waarbij de bekende details van het merk Chasin op de kontzak zeker niet ontbreken. De zogenaamde 3-piece en lotus stiksels vind je ook zeker terug op de Sigara River jeans. De Sigara River heeft een karaktervolle uitstraling, dankzij de lichte, used washing. De River is ook de enige broek uit de Sigara-lijn met deze karaktervolle finish. Tot slot heeft deze jeans een regular fit met een normale pasvorm.

Verkrijgbare pasvormen

De Chasin Sigara River is een van de Sigara-modellen en alleen verkrijgbaar in de kleur River: een mooi donkerblauw met een lichte used washing. De Sigara River heeft een regular fit, dat houdt in dat het een rechte pasvorm heeft en normaal valt op de heupen en bovenbenen. De pijpen lopen vervolgens geheel recht naar beneden. Het is mogelijk om de pijpen nog een rock & roll omslagje geven, zodat deze mooier valt op je schoenen of sneakers.