goedkope jeans

Gunner Shooter

Chasin Gunner Shooter

Het Nederlandse label Chasin werd in 1992 opgericht door Jan Peters, die zich met zijn label op de individuele en vooral onafhankelijke personen richt die graag hun eigen gang gaan zonder een bepaalde trend te moeten volgen. Dat is ook het idee achter het ontwerp van de Chasin Gunner Shooter jeans, die bijzonder populair is onder jongeren die alles uit het leven willen halen wat er van te maken is.

Bijzondere kenmerken Gunner Shooter

De Chasin Gunner Shooter is een in het oog springende jeans met een ruig en doorleefd uiterlijk voor de man die eens iets anders wil. Een opvallend detail van de blauwe spijkerbroek zijn de twisted legs. De twisted legs zorgen dankzij de schuin lopende en smaller wordende broekspijpen vanaf de knieën voor een apart 3D effect dat uniek is voor spijkerbroeken. De witte vlekken die op de jeans aangebracht zijn, geven net als de fadings die over de voorkant van de benen lopen de broek een veel gedragen en gewassen uiterlijk. Om het beeld compleet te maken dat het hier om een worn out jeans gaat is deze voorzien van opzettelijk aangebrachte beschadigingen.

Verkrijgbare pasvormen Chasin Gunner Shooter

De Gunner shooter is verkrijgbaar in de volgende pasvorm: comfort stretch denim. Dat wil zeggen dat dit model van Chasin er als een standaard spijkerbroek uitziet, zich echter niet alleen volledig aanpast aan de pasvorm van het lichaam, maar bovenal comfortabel te dragen is. Door inventief gebruik van het juiste materiaal beweegt de jeans mee met alle bewegingen van de drager, waardoor het draagcomfort verhoogd wordt.