goedkope jeans

Ego Denim

Chasin Ego Denim

Denim is natuurlijk meer dan jeans. Deze prachtige stof wordt voor heel wat kleren en producten gebruikt. Chasin Ego Denim biedt ook heel wat meer dan uitsluitend jeans. Colberts, jassen, shirts, T-shirts, sneakers en ceinturen. Alles om een mens mooi te kleden. Alles gericht op dat eigene, dat tijdloze en toch herkenbare. De cardigans ondersteunen dat losse, wat nonchalante en toch sfeervolle. Jong en ongedwongen zijn. Dat typeert dit Nederlandse merk waarschijnlijk het best. Dit betekent overigens geenszins dat men zich alleen op jongeren zou richten. Voor ieder en iedere leeftijd is er wel iets te vinden. Maar wel met die typerende stijl.

Geschiedenis

In 1992 startte Jan Peters, toen eigenaar van de Score jeanswinkels, met een nieuw merk. Op dat moment werd Chasin geboren. De naam is ontleend aan een song. Chasin zoekt de grenzen op, is bedoeld voor dat individu met lef en durf. Voor hen die volop willen leven. Alsof ze een rockster zijn.

De bedrijfsfilosofie wordt beheerst door een aantal duidelijke lijnen. Een, we leveren alleen een top product. Dat geldt voor ieder product dat we verkopen. Twee, het leven is mooi dus er mag gelachen worden. Drie, we zijn van nature optimisten en vier, we behandelen onze klanten zoals wijzelf graag behandeld willen worden.

Zo veroverde Chasin vanuit Amsterdam de wereld.

De bekendste producten

Doordat Chasin Ego Denim meer is dan alleen jeans, kun je vanuit de basis bouwen. Boxershorts, een jeans, een shirt en een jas. Aangevuld met mooie sneakers, een belt, sokken en zelfs een luchtje. Gekleed de dag beginnen, met een goed gevoel, een lach en de wereld tegemoet tredend.

Kies je voor de Ego Dirt, de Ego Road of de Ego Aqua? Of heb je liever een Reunion Naval of een Crown Smith. Wat je ook kiest, iedere jeans heeft een eigen styling en een eigen karakter. Welk karakter hoort bij jou? Dat is de centrale vraag die beslist waar de keuze op zal vallen.

Heb je die jeans gevonden die jouw karakter weerspiegelt en dat uitdraagt wat jij zo graag wilt, dan kun je op zoek naar de bijpassende andere kledingstukken. Eenmaal klaar wordt duidelijk welke stijl je aanhangt, op welke muziek je kikt en waar je naar op zoek bent. De Chasin jeans zijn voor iedere kenner direct te herkennen. Het oog voor design en detail. Voor klasse en stijl.