goedkope jeans

Alpha Transfer

Chasin Alpha Transfer

Het merk Chasin bestaat al meer dan twintig jaar. Het denimmerk werd opgericht als huismerk, maar behoort nu tot de top van de jeansmerken. Spijkerbroeken van dit merk worden geproduceerd met liefde voor het materiaal. Dat betekent dat het productieproces relatief lang, maar zorgvuldig is. De slogan van het merk is dan ook ‘Lust for Jeans’. Het jeansmerk toont de meest opvallende modellen in ongeveer dertig flagstores over de hele wereld. In deze winkels hangen diverse spijkerbroeken in de rekken, maar ook fijne shirts met lange mouwen, accessoires (sjaals, petten, tassen), T-shirts, kwalitatief ondergoed, en casual kleding. In Nederland wint het merk steeds meer aan populariteit onder de doelgroep. De kleding van Chasin is bedoeld voor mannen tussen de 15 en 40. Het Alpha Transfer-model behoort al jaren tot het vaste assortiment van Chasin en is opvallend karakteristiek.

Bijzondere kenmerken van de Chasin Alpha Transfer

‘Een stoere broek voor stoere mannen,’ zo beschrijft Chasin dit model. Elke jeans heeft zo z’n eigen kenmerken, maar de Chasin Alpha Transfer valt iedere spijkerbroekenliefhebber direct op. Deze indigokleurige jeans is gemaakt van de hoogste denimkwaliteit. De lichte coating en goed geplaatste bleekvlekken geven de broek een mooie vorm. In de grote achterzakken kun je alles kwijt. Bovendien geven deze zakken de broek een stoere uitstraling. Bijzonder: bij deze broek zit een bieropener!

Verkrijgbare pasvormen

Het model heeft een normale pasvorm, maar is opvallend uitgevoerd en afgewerkt. De relaxte fit die de broek heeft, maakt dit model geschikt voor elk figuur. Lange benen of juist wat kleiner: deze broek zorgt voor een relaxte uitstraling en is een goede basis voor allerlei outfits. De jeans is verkrijgbaar in breedtematen 28 tot en met 36 en lengtematen 32 tot en met 36.