goedkope jeans

Chasin

Chasin’ jeans

Een aantal zaken zijn typerend voor Chasin’. Het is een merk dat vooral grensverleggend is. Het wil de nieuwsgierigheid prikkelen bij de klant. Het merk is er op gericht om de liefde voor jeans weer terug te brengen bij een klant. De jeans van dit merk behoren dan ook tot de absolute wereldklasse. Het bedrijf produceert hoofdzakelijk jeans voor mannen, naast diverse andere kledingstukken en accessoires. De jeans van het merk zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en wassingen. Uiteraard zijn de jeans ook verkrijgbaar in verschillende modellen. Skinny, slim en straight zijn enkele van de modellen die verkocht worden door het bedrijf. Voor elke man is er dan ook zeker een geschikte jeans te vinden van dit merk.

De geschiedenis van Chasin’

Het bedrijf is opgericht in 1992 door Jan Peters. Deze man is tevens eigenaar van het bedrijf Score, ook een exclusieve kledingwinkel. De merknaam is geïnspireerd een poplied, geschreven en gezongen door Tashan. De liefde voor het leven staat centraal in het lied en dat wil dit bedrijf ook volop uitstralen en terug laten keren in de kleding die er geproduceerd wordt. Inmiddels is het bedrijf al meer dan 20 jaar succesvol in de Benelux. Naast de jeans en broeken die worden geproduceerd door het merkl, bestaat de collectie van dit bedrijf verder ook uit truien, t-shirts, shirts, jassen, korte broeken, boxershorts, zwemkleding, sokken en diverse accessoires. Een klant kan dus prima terecht voor een totaliteit aan kleding bij het bedrijf. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op mannen tussen de 15 en 40 jaar.

Drie bekendste type Chasin’

Chasin’ heeft al verschillende series op de markt gebracht. Natuurlijk zijn er altijd een aantal series die er uit springen, omdat ze het meest bekend zijn. Denim is natuurlijk de meest bekende serie van het merk. In de winkels van het merk bestaat het grootste gedeelte van de collectie uit denim. Ook de bovenkleding is erg populair. T-shirts, longsleeves, polo’s en truien maken onder andere deel uit van de collectie. Ze kunnen uitstekend gecombineerd worden met de denim collectie. En natuurlijk mogen ook de boxershorts niet vergeten worden. Deze zijn vooral onder de jongere bezoekers en klanten populair. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en de kwaliteit van de boxers is erg goed.

[AllInThisCat]