goedkope jeans

Easy Fit Jeans

Calvin Klein Easy Fit Jeans

Als man wil je natuurlijk stoer en trendy voor de dag komen, maar tegelijkertijd functioneel zijn. Dit kun je uitstekend realiseren door te kiezen voor de Calvin Klein Easy Fit Jeans. Deze jeans zitten erg comfortabel en zijn daarnaast ook prima betaalbaar. Een aanrader om in je kledingkast te hebben. De jeans zijn een geweldige aanvulling voor op je garderobe. Het is de perfecte jeans voor elke volwassen man. Het is niet voor niets dat deze spijkerbroeken al jarenlang worden gedragen door veel mannen. Het model is dan ook al een tijdje op de spijkerbroekenmarkt.

Bijzondere kenmerken van de Calvin Klein Easy Fit Jeans

De jeans is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt hem bijvoorbeeld kopen in de kleuren zwart, stonewashed en kaki. Er zal vast en zeker een kleur bij zitten die jou aanspreekt en die je prima staat. De spijkerbroek heeft verder een natuurlijke taille. Hij valt ontspannen op de dij, maar het is zeker geen baggy broek. De jeans zijn volledig gemaakt van katoen. De broek zit erg comfortabel en is daarnaast erg sterk. Je kunt er daarom jaren mee vooruit. Wanneer je op zoek bent naar een stevige spijkerbroek, dan is deze jeans van Calvin Klein zeker aan te raden!

Verkrijgbare pasvormen

De jeans beschikt over een prima pasvorm waar je optimaal van kunt profiteren. Het is een broek die je elk moment van de dag kunt dragen. Hij is voorzien van een klein beetje stretch. Het is een ideaal straight model van de spijkerbroek. Daarnaast biedt deze broek jou ruimte, want er zitten vijf zakken aan deze jeans. Het is daarmee een perfecte combinatie van een coole en comfortabele spijkerbroek! Ideaal voor wanneer je aan het klussen bent, of een prima broek voor op de werkvloer.