goedkope jeans

Calvin Klein

Calvin Klein jeans

Sinds 1978 heeft Calvin Klein Jeans vernieuwende denim designs voor individuele modebewuste mannen en vrouwen ontwikkeld. De wereldberoemde omega-stiksel zakken en rechte pasvormen hebben ervoor gezorgd, dat ze wereldwijd een unieke cultstatus bereikt hebben. De jeans tonen een eigentijdse combinatie van eenvoud en sensualiteit aan. De trendy en begerenswaardige spijkerbroeken van Calvin Klein zouden een schitterende aanwinst in je kledingkast zijn, waar je elke dag van kunt blijven genieten.

De geschiedenis van Calvin Klein

Calvin Richard Klein startte in 1962 met het gelijknamige modemerk, dat vanuit New York tot een van de meest toonaangevende modemerken ter wereld is uitgegroeid. In 1978 werd het modemerk jeans van Calvin Klein als een designer jeansmerk gelanceerd, waarvan hij de taille verhoogde en een naad aan de achterkant liet doorlopen. Tegenwoordig staat het modelabel bekend om zijn geweldige pasvormen, authentieke innovatieve details en behandelingen. Sinds 1980 heeft het modelabel jeans met zijn gewaagde reclame campagnes voor sensatie gezorgd. Dit vormt tot de dag van vandaag het handelsmerk voor Calvin Klein. Wie herinnert zich niet de reclamecampagnes met Brooke Shield, Mark Wahlberg en Kate Moss? Vandaag de dag heeft het gerenommeerde jeansmerk zich tot een sexy en modern merk ontwikkeld met zuivere en provocatieve stijlen.

Drie bekendste type Calvin Klein jeans

CK 39, CK One Jeanswear en Calvin Klein Easy Fit Jeans zijn de drie bekendste jeanstypen van Calvin Klein. De CK 39 is een designer denim lijn uit de lente van 2005, dat gericht was op de moderne exclusieve modeliefhebber. Het merk toont zowel hoogwaardige stoffen en afrondingen als ook innovatieve logo details en normale materialen aan. Het label gebruikte een bijzondere constructie om superieure pasvormen te bereiken. CK39 wordt in speciaal geselecteerde en exclusieve warenhuizen verkocht. Geïnspireerd door de ontdekkingsgeest creëert CK One Jeans een sexy en moderne variatie spijkerbroeken, dat voor de vrije stadse avonturier geschikt is. De pasvormen zijn comfortabel en vloeiend met handige details. De Calvin Klein Easy Fit jeans laat een relaxte snit zien met een beetje stretch voor een ideale pasvorm op ieder moment van de dag. Deze jeans heeft ook veel ruimte in de vorm van vijf zakken. Hierdoor zijn de Easy Fit Jeans de perfecte combinatie van cool en comfort.

[AllInThisCat]