goedkope jeans

Boss Orange

Boss Orange jeans

De Orange jeans van Hugo Boss staan bekend als de kledinglijn van de casual jeans van Boss. Een Orange jeans van Hugo Boss is de spijkerbroek, die je in je vrije tijd draagt. Aan deze urban kledinglijn Orange valt op, dat er unieke materialen in gebruikt zijn. Deze jeans zijn net weer even anders. Een aanwinst dus voor je kledingcollectie van Hugo Boss. Bovendien tref je hier andere fashionabel kleuren in de modellen van de Orange jeans, opvallender kun je wel stellen. Naast de herkenbare jeans indigo kleuren zijn er felle kleuren, zoals bijvoorbeeld oranje en chino terug te vinden in de orangelijn. Deze Orange jeans dragen prettig en zijn helemaal Hugo Boss. De Orange kledinglijn is er voor dames en heren.

De geschiedenis van de Boss Orange jeans

De Orange jeans maakt deel uit van het merk Hugo Boss. Het modemerk Hugo Boss is onstaan in de negentiende eeuw in 1823 in Duitsland en bestaat al bijna tweehonderd jaar. Hugo Boss is de naam van de originele bedenker van de kleding. In de oorlog maakte Hugo Boss ook uniformen voor nazi Duitsland, waarvoor ze een grote boete hebben betaald. Tegenwoordig is de kleding puur fashion van klasse A. Hugo Boss maakt naast modieuze kleren ook accessoires van Hugo Boss, schoenen en parfum en nog veel meer fancy artikelen. Hugo Boss heeft verschillende kledinglijnen met kleurnamen zoals bijvoorbeeld de Black line. Dit is de kledinglijn voor zakelijke minder formele kleding. Daarnaast heb je onder meer de Green line, dit is sportieve kleding. En zo zijn er meer kledinglijnen van Hugo Boss.

Drie bekendste typen Boss Orange jeans

Welke jeans van Orange Boss zijn nu het populairste? De regular fit, de slim fit jeans en de comfort fit jeans zijn de meest verkochte jeans. Daarom zorgt Hugo Boss ervoor, dat van deze jeansmodellen steeds weer in nieuwe versies op de markt komen. Kenmerkend voor de Orange Jeans zijn de zuivere katoenen materialen en de 5 pockets. Een ander kenmerk zijn de oranje stiksels aan binnenkant van de broekspijpen, die in alle modellen terugkomen. Je ziet ze, wanneer je de jeanspijp terugslaat. De kleuren variëren, de wassings variëren, evenals de kreukels en de sluiting. Deze actuele urban jeansstijl is gebaseerd op internationale steden of landen. Zo heb je de Boss Orange spijkerbroek Barcelona of de Orange jeans Maine van Hugo Boss.