goedkope jeans

Antony Morato

Antony Morato jeans

Sprankelende ontwerpen, steeds weer vernieuwend en met een hele herkenbare eigen stijl. Dat zijn de Antony Morato spijkerbroeken. Het Italiaanse designmerk geeft de jeans een nieuwe dimensie.

Antony Morato haakt daar aan waar nog niemand ooit is geweest. De herkenbaarheid van de films van Charlie Chaplin en Quinton Tarrantino vind je terug in hun kledingstijl. Het donkere, zwarte, bijna ironische dat Tarrantino in zijn films weergeeft, naast de iconische perfectie van Chaplin. Dit is terug te vinden in de jeansstijlen van dit Italiaanse merk.

Geschiedenis van Antony Morato

Antony Morato doet uiteraard direct aan Italië denken. Maar dat er drie broers achter dit bekende designmerk zitten is minder bekend. Zij startten in 2007 met hun bedrijf met als doel de spijkerbroek een nieuwe dimensie te geven. De Caldarelli broers zochten naar het nieuwe, het andere. Hun jeans moesten stijlvol, trendy en trendzettend zijn. Zij hebben hun doel absoluut bereikt. Hun jeans worden in meer dan 30 landen verkocht en bieden een uitstekend product tegen een goede prijs. Een jeans die niet gewoontjes is, die zich duidelijk onderscheidt van de spijkerbroek. Met daarnaast de bijbehorende stijlvolle kledingstukken die het geheel compleet maken.

Hun keuze om de kleding van Antony Morato hun eigen karakter te geven, is terug te vinden in hun video’s en in de namen zoals Dazed & Confused (nummer van Led Zeppelin eerste album). Ze vermengen cultuur met stijl, waardoor een zeer mooi product ontstaat.

De bekendste Antony Morato jeans

De meest bekende Antony Morato jeans zijn wel de Benicio regular bleached flower jeans en de Don Giovanni super skinny fit. Dat maakt de andere modellen er niet minder om, want niet alleen is er keuze genoeg voor een ieder, je kunt zelfs een geheel eigen stijl, dat losse en nonchalante, ontwikkelen.

Want naast de Antony Morato jeans kun je ook kiezen voor de pants. Stijlvolle broeken die op de jeans zijn gebaseerd, voor speciale momenten. De Shon loose jeans zorgen voor het gekleed zijn, terwijl ze genoeg ruimte laten dat nonchalante, typisch Italiaanse er uit te laten springen. Niks een van de velen. Integendeel. Opvallend, toch niet storend, individueel en uitdagend tegelijk. Anders dan de anderen. De basis voor die eigen stijl, dat niet herkenbare en onverwachte.

Antony Morato is kenmerkend voor jong, stijlvol, ongedwongen, bij de tijds. Neem de Kubi Loose jeans en dit alles is in een blik terug te vinden in het ontwerp, de kleurstelling en de pasvorm. Met één woord samengevat, eigenwijs.