goedkope jeans

7 For All Mankind

7 For All Mankind jeans

Een mooie jeanscollectie speciaal voor vrouwen. Dat was het oorspronkelijke doel van 7 For All Mankind bij de oprichting in 2000. Wellicht is dit gegeven de reden dat er bij deze jeans veel aandacht is voor een goede pasvorm. Al bij deze eerste collectie is er tijdens het ontwerpproces nagedacht over het lichaam. De 7 For Mankind jeans moest als gegoten zitten. Om dit te bereiken werden de typisch vrouwelijk vormen op de juiste plaatsen geaccentueerd. Nog altijd is deze goede pasvorm kenmerkend voor het label. Dat dit gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de snel groeiende populariteit. Een uitbreiding kon dan ook niet uitblijven. In 2002 werd er een collectie voor mannen aan toegevoegd. Maar daar bleef het niet bij: het bedrijf bleef zijn horizon verbreden. Want inmiddels heeft het label zelfs een speciale jeanscollectie voor kinderen en zwangere vrouwen. Iedereen heeft een eigen 7 For All Mankind jeans.

De geschiedenis van 7 For All Mankind

7 For All Mankind is een opvallende naam die meteen blijft hangen. En het is zeker niet willekeurig gekozen. Ten tijde van de oprichting bleek uit onderzoek dat de gemiddelde Amerikaanse staatsburger zeven paar jeans in de kast heeft hangen. Dit inspireerde de oprichters zo, dat het werd verwerkt in de merknaam. 7 For All Mankind is het geesteskind van ontwerpers Jerome Dahan, Peter Koral en Michael Glasser. Zij zagen een gat in de markt met speciale modellen voor vrouwen. Een simpele jeans met perfecte pasvorm was blijkbaar iets wat veel mensen aansprak. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen zagen hier wel wat in. Het label behoort zelfs tot de favorieten van enkele grote filmsterren. Zo worden onder andere Angelina Jolie en Ben Affleck regelmatig in jeans van 7 For All Mankind gespot.

Drie bekendste typen 7 For All Mankind jeans

7 For All Mankind heeft niet alleen standaardmodellen in het assortiment. Het label past zich elk seizoen aan het heersende modebeeld aan. Maar altijd staat de perfecte pasvorm hoog in het vaandel. Een mooi vrouwelijke basisbroek, is de slim jeans. Het is een echte klassieker met een tijdloze uitstraling. Door de smalle pijp lijken je benen langer. Een ander populair silhouet voor vrouwen, is de bootcut jeans. Deze dragen zeer comfortabel door het wat ruimere model. Voor mannen zijn er de straight jeans. Dit is een simpele broek dat overal mee te combineren valt. Een mooi jasje of een makkelijke trui: alles is mogelijk.