goedkope jeans

Zomer 2014

De trends voor de zomer van 2014

Natuurlijk wil je er deze zomer mooi bij lopen in je jeans. Ook dit jaar zijn er weer trends op het gebied van spijkerbroeken. Deze kunnen er voor zorgen dat je er hip, stoer en trendy bij loopt. Dat geeft niet alleen jezelf een goed gevoel, het zorgt er ook nog eens voor dat mensen je extra nakijken op straat. Dat is natuurlijk een positief gevoel voor je ego! De echte blauwe jeans keert deze zomer weer terug en zal dan ook volop gedragen worden. Weg dus met de chino broeken en colored denim. De echte blauwe spijkerbroek keert weer terug in het straatbeeld van 2014. Blue denim is absoluut favoriet! Klassieke waseffecten keren ook weer terug. Ook extreem slanke pasvormen zullen dit jaar populair zijn, de zogenaamde skinny jeans.

Wat moet je zeker dragen?

In dit nieuwe jaar wordt er ook meer gebruik gemaakt van eco katoen. Daarvoor wordt er minder minder irrigatiewater en minder pesticiden gebruikt. Dat maakt dat je jeans prima kunt combineren met andere eco kleding. Daarnaast kies je natuurlijk voor jeans met een slanke pasvorm. Dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. Puur blauw voert dit jaar de boventoon. Maar ook glitter- en glanseffecten zullen dit jaar gedragen worden. In de jeans van dit jaar zul je dan ook glansnuances aantreffen. Deze spijkerbroeken zijn dan ook echt aan te raden om in je garderobe te hebben hangen. Ze zullen een aanwinst zijn voor je kledingkast! De jeans worden gedragen met een mooie riem en kunnen gecombineerd worden met truien en korte jassen.

Wat moet je zeker niet dragen?

Deze zomer draag je niet meer de gekleurde spijkerbroeken. Deze broeken zijn echt uit de mode. Chino broeken en colored denium behoren tot 2013 en passen niet meer in het nieuwe jaar. Kortom, je kledingkast vraagt om vernieuwing van je huidige jeans! Een wijde spijkerbroek dragen kan ook echt niet meer. Dit is verleden tijd. Lage jeans zijn ook echt uit de mode. In 2014 worden er jeans met een hoge taille op de markt gebracht. Klassieke jeans kunnen wel gewoon gedragen worden, alleen koop wel een nieuw exemplaar in de winkel. Wanneer je aan deze voorwaarden voldoet, dan zul je vast en zeker een prachtige zomer beleven, die aan de verwachting van 2014 voldoet.