goedkope jeans

Pasvorm

Spijkerbroek pasvorm

De perfecte spijkerbroek vinden qua pasvorm

Een spijkerbroek pasvorm uitzoeken kan best een leuke bezigheid zijn, ondanks dat het erg lastig kan zijn. Mensen zijn nu eenmaal verschillend en hebben allemaal een andere taille en heupen. Wat dacht je brede of smalle heupen, volle billen of platte billen? Heb je een platte buik, of toch een beetje een klein buikje? Het zijn allemaal zaken die komen kijken wanneer je een spijkerbroek gaat passen in de winkel. Aspecten die allemaal aandacht van je vragen. Juist die verschillende lichaamstypes zorgen er voor dat het soms lastig is om de juiste spijkerbroek te kiezen. Maar met een beetje hulp kun je ook voor je spijkerbroek de perfecte pasvorm vinden en zo enorm veel plezier beleven aan je gekochte jeans.

Je taille- en lengtemaat opmeten

Om een goede spijkerbroek pasvorm te vinden, is het in eerste instantie belangrijk dat je weet welke maat spijkerbroek je hebt. Zonder maat kom je namelijk nergens. Er zijn twee maten die je moet opmeten, de taillemaat en de lengtemaat. Deze zijn beide belangrijk om de juiste jeans te vinden. Wanneer je de taillemaat gaat opmeten, meet dan niet te strak. Je kunt namelijk altijd nog een riem om doen, wanneer je een jeans koopt en nog ruimte over houdt. Een te strakke spijkerbroek in je taille is zeker niet fijn. De uitkomsten van de taille- en lengtemaat kun je eenvoudig in diverse tabellen vergelijken op het internet. Je weet dan precies welke maat broek je nodig hebt. Uiteraard kun je ook om advies vragen in een kledingwinkel.

Welk lichaamstype heb je?

Mensen worden ingedeeld in verschillende lichaamstypes. De vijf hoofdtypes zijn driehoek, omgekeerde driehoek, rond, dubbele driehoek en rechthoek. Elke type geeft een bepaald lichaamstype weer. Driehoek staat voor brede heupen en smal van boven. Omgekeerde driehoek typeert breed van boven en smal van beneden. Rond ben je overal wat voller. Een dubbele driehoek heeft brede heupen en een echte taille. Bij een rechthoek is bijna alles even gelijk. Heb je het type driehoek, kies dan voor een laag heupmodel. Een slim fit spijkerbroek is vooral aan te raden bij een omgekeerde driehoek. Val je in de categorie rond, dan kun je het beste kiezen voor een recht model met een normale pasvorm. Een recht model met bootcut en normale pasvorm is een optie voor de dubbele driehoek. Een slim fit model jeans is aan te raden wanneer je het lichaamstype rechthoek hebt.

 

[AllInThisCat]