goedkope jeans

True Religion

True Religion jeans

Je kunt wel zeggen dat het label True Religion inderdaad een ware religie aanhangt. En wel op het gebied van wat zij zelf ‘eersteklas denim’ noemen. De jeans worden gemaakt in thuisland Amerika waarbij er grote aandacht is voor modern en onderscheidend productdesign. Dit leidt tot een goede pasvorm en een hoge kwaliteit. Er wordt aan alle details gedacht. Je ziet dit bijvoorbeeld terug in de borduursels en stiksels op de broekzakken. De jeans van het label zijn geïnspireerd op de jaren zeventig. Maar toch zijn ze tijdloos, met hier en daar een vleugje hippiegevoel en bohemian chic. Dit is niet zomaar een jeans dat je uit de kast pakt, dit is True Religion.

De geschiedenis van True Religion

Het Amerikaanse denim label True Religion bestaat al weer een aantal jaar. Het is in 2002 opgericht in Californië door Jeffrey Lubell. Hij had de kennis, de passie en een goed plan. Hij wilde een sterk label opzetten dat zich onderscheidde van alles wat er al op de markt was. Zijn visie was om jeans te maken van een superieure kwaliteit. In het begin liep de verkoop nog niet bepaald storm. Dat veranderde dankzij een slimme marketingstrategie. Inmiddels heeft het merk een stevige plek veroverd in zowel de Amerikaanse als de internationale markt. De jeans zijn duurzaam en daardoor een ware trendsetter. En inmiddels verkoopt het label meer dan alleen jeans. Zo maak je een casual look compleet met de truien, shirts of accessoires van het merk. Misschien is dit wel de reden dat het tegenwoordig één van de leiders is geworden op het gebied van denim en casual kleding.

Drie bekendste type True Religion

Iedereen kan genieten van de mode van het denim label, want er is zowel een lijn voor mannen en vrouwen als voor kinderen. Er zijn jeans voor elk type lichaam. Of je nu dun bent, wat breder of juist ronde vormen hebt: er is altijd een model met de perfecte pasvorm. Voor de vrouwen zijn er diverse soorten skinny jeans. Je kunt voor een model kiezen dat laag op je heupen zit, of juist één die wat hoger zit. Voor een wat meer stoere look, is er de boyfriend jeans. Een populair model onder de mannen zijn de straight jeans. Dit is een klassiek model met rechte pijpen dat zeer comfortabel aanvoelt. Mede hierdoor is het al decennia lang één van de meest verkochte jeansmodellen onder mannen.